Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πένθος στον Ατρόμητο, "έφυγε" η αδελφή του Ούμπιντες

Δύσκολες ώρες για τον Ούμπιντες γιατί έχασε την αδελφή του. 


Δύσκολες ώρες περνά ο Χαβιέρ Ούμπιντες, καθώς η αδελφή του «έφυγε» από τη ζωή. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και προσωπικά ο Γιώργος Σπανός  βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός μετά το τέλος της προπόνησης.
Ο Ατρόμητος του βρήκε άμεσα εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Αργεντινή, ενώ ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή για να παίξει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο απευθύνουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στον Χαβιέρ Ούμπιντες για το θάνατο της αδελφής του.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας προπονήθηκε σήμερα το πρωί κανονικά και μόλις τελείωσε δέχθηκε τηλεφώνημα στα αποδυτήρια από την οικογένεια του στην Αργεντινή όπου του αναγγέλθηκε η τραγική είδησης. Η αγαπημένη του αδελφή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών χτυπημένη από την επάρατο νόσο αφήνοντας πίσω της τρία παιδιά.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος κινήθηκε αστραπιαία και του εξασφάλισε εισιτήρια για να ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα με προορισμό το Μπούενος Αϊρες προκειμένου να πει αύριο το τελευταίο αντίο στην αδελφή του.

Ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Σα Πίντο για τον αγώνα στα Γιάννινα, αυτό σημαίνει ότι θα πάρει την πτήση της επιστροφής την Πέμπτη το απόγευμα.