Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Χριστοβασίλης: Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης δεύτερος από αριστερά στο σημερινό αγιασμό. Διακρίνονται ακόμα από αριστερά οι Νιαρχάκος, Βρόσγος, Σκουβουβέλος, Πετράκης, Τσελιόπουλος, Γεωργουλόπουλος









Καθησυχαστικές δηλώσεις ότι θα υπάρξουν ενισχύσεις, καθώς υπάρχει ακόμα διαθέσιμος χρόνος μέχρι τέλη Αυγούστου έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο του σημερινού Αγιασμού και της πρώτης προπόνησης. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε: «Έρχεται μια δύσκολη χρονιά. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε στην  κατηγορία. Ο κόσμος απέχει από τα γήπεδα, όχι μόνο από την ομάδα μας αλλά απ’ όλες τις ομάδες. Αλλά αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί ο κόσμος να είναι δίπλα της». 

Αν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση παίκτη από την ομάδα: «Πριν από τρία χρόνια όταν παρουσιάστηκαν εδώ οι Λίλα και Βίλα κορόιδευαν τον πρόεδρο για το ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες. Ένας παίκτης μπορεί να φύγει αν αυτό είναι προς το συμφέρον της ομάδας και να αντικατασταθεί. Δέκα παίκτες μπορεί να φύγουν και άλλοι τόσοι να έρθουν. Και πέρσι σταδιακά έγινε η ενίσχυση της ομάδας. Η ομάδα ξέρει τι θέλει και η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει, Εμείς είμαστε οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε για την ομάδα. Ο κόσμος στην αρχή βιάζεται και στην πορεία αναιρεί πολλά πράγματα, όπως έγινε και τα προηγούμενα τρία χρόνια. Στόχος μας είναι η ομάδα να παραμείνει για πολλά χρόνια στη σούπερ λίγκα. Τα ονόματα από τον πρόεδρο μέχρι τους ποδοσφαιριστές αλλάζουν κάθε μέρα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία στους φιλάθλους και πρέπει να ξέρουν ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος».


Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές: «Θα ολοκληρωθούν όταν τελειώσουμε τις επαφές που κάνουμε  με παίκτες. Οι μεταγραφές είναι μέχρι 31 Αυγούστου και δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται, ο προπονητής ξέρει τι θέλει. Δικαιούμαστε τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών μπορεί να είναι και οι τρεις ξένοι, ενώ θα πάρουμε και νέους παίκτες. Πήραμε ήδη δύο νέους παίκτες, σήμερα δεν τους ξέρει κανείς, αλλά μετά θα λένε που τους ανακαλύψαμε».


Για το αν πρέπει να μη ανησυχεί ο κόσμος για την πορεία της ομάδας: «Ο κόσμος που είναι υγιής και πιστεύει στην ομάδα, θα είναι κοντά της. Εξαιρέσεις σε όλες τις ομάδες υπάρχουν. Και τα παιδιά που φωνάζουν σήμερα, πολύ γρήγορα θα μετανιώσουν γι’ αυτά που λένε».