Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Κασδοβασίλης: Καλή περίπτωση ο Μαρκόφσκι

Με κολακευτικά λόγια για τον Μάρκο Μαρκόφσκι αναφέρθηκε ο παλιός διεθνής άσσος Αντώνης Κασδοβασίλης που διακρίνεται δίπλα στη φωτογραφία














Με καλά λόγια μίλησε για την περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι ο παλιός άσσος της Δόξας Δράμας, Ολυμπιακού και Λεβαδειακού Αντώνης Κασδοβασίλης.
Σε σημείωσή του στο facebook στο ρεπορτάζ που αναφερόταν για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ προς τον Μαρκόφσκι ο παλιός διεθνής άσσος ανέφερε και τα εξής: «Μεγάλος γκολτζής και καλός άνθρωπος. Καλή μεταγραφή θα βοηθήσει πολύ. Είχε δυο καλές χρονιές στη Δόξα Δράμας». Ο Κασδοβασίλης ξέρει πολύ καλά τον Μαρκόφσκι από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας τη διετίας 2009-2011 που στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής είχε 68 συμμετοχές και 33 γκολ. Στην επόμενη διετία 2011-2013 βρέθηκε στη Σκόντα Ξάνθη όπου στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα είχε 42 συμμετοχές και 12 γκολ. Πριν πάει στη Δόξα, ο Μαρκόφσκι αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στην Καλλιθέα με 53 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 19 γκολ. Γεννήθηκε στις 26-5-1986. Όσο για τον Αντώνη Κασδοβασίλη που μίλησε για τον Μαρκόφσκι υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής στη δεκαετία του ’80 και ’90 με πολλές συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα. Προέρχεται από τη μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή των Μαυραετών. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη μεγάλη Δόξα που δέσποζε στην Α’ Εθνική και στη συνέχεια μεταγράφηκε σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.