Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πετράκης: Βγάλαμε ψυχή και αποφασιστικότητα

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο



Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο που δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι στη βαθμολογία. Ήταν πολύ δύσκολες οι γηπεδικές συνθήκες, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο έτσι. Τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουμε για ένα τέτοιο ματς, τα είχαμε σε υπερθετικό βαθμό. Βγάλαμε ψυχή, ενέργεια, αποφασιστικότητα και θέληση, συν τη συγκέντρωση και την πειθαρχία που έχουμε πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο που μας βοήθησε να πετύχουμε το δύσκολο στόχο μας. Το μυαλό μας είναι από τώρα στον ΠΑΟΚ». 

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Μπορούμε να το αλλάξουμε; Όχι. Εμείς πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας και αυτά που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, τουλάχιστον να τα διαχειριστούμε και να μην τα βάζουμε σε πρώτο πλάνο». 

Για τις λίγες φάσεις στο ματς: «Δημιουργήθηκαν 2-3 ευκαιρίες από την πλευρά μας πολύ καλές, ο Πανιώνιος μας απείλησε μόνο με κάποια περιφερειακά σουτ. Το γήπεδο δεν ευνοεί για κάτι περισσότερο. Δεν επιτρέψαμε σε μια ομάδα που είναι καλή στις αντεπιθέσεις να μας απειλήσει παραπάνω». 

Για την τετράδα στην άμυνα: «Για μένα δεν υπάρχει δόγμα και σωστό ή λάθος στα συστήματα. Όλα στηρίζονται στα απλά. Όταν κάνεις τα βασικά, μπορείς να αλλάζεις σχηματισμό χωρίς δυσκολία. Θα μας καθορίζει κάθε φορά το σύστημα, αυτό που εγώ θα θεωρώ το ιδανικό κάθε φορά». 

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Είμαστε σε συζήτηση με τον πρόεδρο να βρούμε αυτό που θέλουμε. Εννοείται ότι ψάχνουμε πάντα για το καλύτερο. Είναι αυτονόητο αυτό. Δεν μου αρέσουν οι πολλές προσθαφαιρέσεις. Αν χρειαζόμαστε κάτι θα το πάρουμε, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μεταγραφή για τη μεταγραφή. Δεν μπορούμε να πούμε σε ποια θέση θα γίνει αυτή η μεταγραφή».