Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Είδαν την εξέλιξη του Νάουμετς και του ανανέωσαν το συμβόλαιο


Ο Νάουμετς με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ντάσιο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου


Ο 20χρονος ουκρανός μεσοεπιθετικός Βλάντισλαβ Νάουμετς είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη φετινή σεζόν και από τους πρωταγωνιστές του προχτεσινού αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του γίνει από τώρα πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει κανονικά στις 30/6/2020. Ο νεαρός άσσος συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια κατά δύο χρόνια, μέχρι 30/6/2022. Είχε αποκτηθεί πέρσι στην παράταση των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου. Είχε αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Ουκρανίας και από μικρός πέρασε και από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου.

Τον είχε προτείνει ο συμπατριώτης του Κούζικ που δεν στέριωσε στον ΠΑΣ και δύο φορές δόθηκε δανεικός σε ομάδες της Ουκρανίας. Πέρσι  ο Νάουμετς είχε αγωνιστεί ως αλλαγή σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος και ισάριθμα Κυπέλλου. Φέτος ο Γιαννίκης τον υπολογίζει περισσότερο, καθώς δεν έχει και η ομάδα πολλές επιλογές στο ρόστερ, αλλά και γιατί μετά από έναν χρόνο προσαρμόστηκε στα δεδομένα του ΠΑΣ. Δεν ήταν βασικός με Παναχαϊκή και Λεβαδειακό, αλλά πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια Κυπέλλου με Ασπρόπυργο και προχθές με Βέροια. Όμως επειδή τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 20 χρόνια και έχει προσόντα να γίνει καλύτερος, από καιρό είχε παρθεί απόφαση στην ΠΑΕ για να του γίνει επέκταση του συμβολαίου, κάτι που επισημοποιήθηκε χθες, μετά την τελική συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Ντάσιο. 

Μετά την υπογραφή που έβαλε στο νέο συμβόλαιό του, που έχει και καλύτερες αποδοχές, ο Νάουμετς δήλωσε τα εξής:  «Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι τιμή μου να παίζω για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ».