Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Δύσκολο το φετινό Πάσχα για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για τον άλλοτε κραταιό "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο άλλοτε κραταιός «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι σε πολύ δύσκολη θέση και με αγωνία περιμένει την Κυριακή του Θωμά, για να δώσει την τελευταία μάχη με τον ΠΑΟΚ, μήπως και αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Οι «κυανόλευκοι» είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.
Θα τα δώσουν όλα για όλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη και αν την πετύχουν και χάσει ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, τότε θα αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και θα πάνε στα μπαράζ.

Αν δεν έρθουν έτσι τα αποτελέσματα, τότε ο «Άγιαξ της Ηπείρου», μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας θα αποχαιρετήσει τη Σούπερ Λίγκα, βιώνοντας μια καινούργια πραγματικότητα στην επόμενη ημέρα. Όμως από τη στιγμή, που μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για τη μάχη της παραμονής, οι παίκτες του Πετράκη είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν και τους εαυτούς τους στο τελευταίο παιχνίδι με τον Δικέφαλο ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες υπάρχουν. Ο Φάμπρι Κάστρο, από τους πιο καλούς και πεισματάρηδες παίκτες του ΠΑΣ, σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε για το ματς με τον ΠΑΟΚ τα εξής:  «Όσο δύσκολο κι είναι, αν έχεις μία πιθανότητα, πρέπει να πολεμήσεις μέχρι το τέλος. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να διατηρείς την πίστη».