Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σπουδαία νίκη του ΠΑΣ 1-0 με γκολ του Καρτάλη


Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν για τη νίκη στο γήπεδο Περιβολίων (ΦΩΤΟ athlitiko.gr)


Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ στα Χανιά επί του Κισσαμικού με σκορ 1-0 και έτσι πήρε πολύτιμο τρίποντο που θα του δώσει καλύτερη ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια.
Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 59’ ο Καρτάλης με αριστερό διαγώνιο συρτό σουτ στη γωνία του Κουτζαβασίλη. Ο «Άγιαξ» είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ και ειδικά σε μια φάση στο 23’ που ο Λεό μόνος του δεν πλάσαρε σωστά. Ο Κισσαμικός πίεσε μόνο στο τελευταίο τέταρτο όταν είχε υποχωρήσει ο ΠΑΣ για να κρατήσει το 1-0.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών), Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Ο ρέφερι τα πήγε πολύ καλά, είδε από κοντά τις φάσεις και δεν του ξέφυγε τίποτα. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Λιάσος (66’), Χουτεσιώτης (92’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65’ Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Oυνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (71’ Αρναρέλλης), Λεοζίνιο (46’ Ναζλίδης), Κουσκουνάς, Βρεττός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (46’ Καρτάλης), Νικολιάς (64’ Κριζμάν), Παμλίδης (78’ Σιόντης), Λεό.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κισσαμικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
14.45 Απόλλων Πόντου - Πλατανιάς (ERT SPORTS)
15.00 Απόλλων Σμύρνης - Δόξα Δράμας 
15.00 Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή 
15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
17.00 Εργοτέλης – Κέρκυρα  (ERT SPORTS)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Απόλλων Σμύρνης 9
ΠΑΣ Γιάννινα 8
Πλατανιάς 7
Παναχαϊκή 7
Α. Ε. Καραϊσκάκης 6
Κισσαμικός Χανίων 4
---------------------------------------------
Δόξα Δράμας 4
Απόλλων Λάρισας 4
Λεβαδειακός 3
Εργοτέλης 1
Κέρκυρα -3
Απόλλων Πόντου -6
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες με την βαθμολογία του πρωταθλήματος θα παίξουν αγώνες πλέι οφ για την ανάδειξη πρωταθλητή και δευτεραθλητή και οι έξι τελευταίες ομάδες θα παίξουν αγώνες πλέι άουτ για την παραμονή στην Κατηγορία.
-ΠΑΣ και Κισσαμικός έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

……………………………