Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Μ. Ράσταβατς: Ήρθαμε προετοιμασμένοι για να δώσουμε μάχεςΟ προπονητής της Ξάνθης Ράσταβατς (δεξιά) με τον διερμηνέα του στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Ήρθαμε εδώ προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες μπαλιές που θα γίνονταν στην άμυνά μας και στα πλάγια και φυσικά να δώσουμε μάχες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Η καλή απόδοσή μας, μας οδήγησε στο να έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα στα πλάγια εκεί που θέλαμε και με καλή κατοχή και με καλές μεταβιβάσεις δημιουργήσαμε στην επίθεση ευκαιρίες. Κάθε φορά ήμασταν γενναίοι με τη μπάλα, προσπαθήσαμε να έχουμε καλό έλεγχο και καλή κατανομή στις πάσες μας και πιστεύω ότι  ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα, την οργάνωση και τον έλεγχο που είχαμε στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την απόδοση είχαμε και τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε ένα μεγάλο κενό να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς. Το προσπαθήσαμε σήμερα, αλλά πιστεύω να τους διεκδικήσουμε στο επόμενο ματς».