Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Με ποιους θα παίξει αύριο στα Γιάννινα η Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το EURO 2004


Η ιστορική βραδιά στο "Νταλούζ", 4 Ιουλίου 2004, όπου η Εθνική Ελλάδος στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης


Η Εθνική ομάδα του 2004 που σήκωσε τους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα, κατακτώντας το Κύπελλο Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα αγωνιστεί αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 μμ. στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με ομάδα επιλέκτων από την Ήπειρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ενταγμένη στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της πόλης. Η διοργάνωση του αγώνα γίνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Με την Εθνική Ομάδα του 2004 θα αγωνιστούν οι:  Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Κατσουράνης, Γιάννης Γκούμας, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές, Βασίλης Λάκης, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ντέμης Νικολαϊδης, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Στέλιος Βενετίδης, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Γεωργιάδης, Βασίλης Τσιάρτας,   Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Προπονητής της θα είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης, βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ σε εκείνη την πορεία προς τον θρόνο του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Την επίλεκτη ομάδα της Ηπείρου  αποτελούν οι:  Ξενοφώντας Γήττας, Γιώργος Σίμος, Αθανάσιος Κουβεντάρης, Παύλος  Βαρτζιώτης, Στράτος Γκαρόζης, Λάζαρος Σέμος,  Μιχάλης Μπόλος, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γιαννάκης, Κώστας Ντέτσικας, Αλέκος Μπούρμπος, Αντώνης Βλάχος (από την Π.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτης Γεωργίου, Γιάννης Νταλάκας (από την Π.Ε. Άρτας), Κώστα Λέντζος, Γιώργος Χριστοδούλου (από την Π.Ε. Πρέβεζας), Χρήστος Μήτσης, Αλεξ. Καρύδης (από την Π.Ε. Θεσπρωτίας). Προπονητής είναι ο Γιώργος Οικονόμου και γιατρός της ομάδας ο Σπύρος Σιαράβας.
Τον αγώνα, που θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τη NOVA, θα διευθύνει ο Δημήτρης Θάνος με βοηθούς τους Κώστας Δάλλα, Δημήτρης Γούκο,  Κοσμάς Χαρίση.