Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Ολυμπιακό


Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Ολυμπιακός


Από σήμερα Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο στάδιο “Ζωσιμάδες” για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι τιμές για τις θύρες 3, 4 και 6 της μεγάλης σκεπαστής εξέδρας είναι 20 ευρώ και για τις θύρες 9 και 10 της μικρής σκεπαστής 10 ευρώ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 06, Μαϊου 2018, 19:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Δευτέρα έως και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Δευτέρα έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρες 3-4-6, 20€
Θύρες 9-10, 10€
Θύρα 5 GOLD, 30€
Θύρα 3 VIP, 25€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.