Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Οι σκέψεις για Κόντε και το πρώτο φιλικό με Λάρισα


Το πρώτο φιλικό σήμερα του ΠΑΣ με τη Λάρισα στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.30 στο ΔΑΚ Καρπενησίου, εκεί όπου και οι δύο ομάδες, κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Όπως συνηθίζει ο Πετράκης, στα πρώτα φιλικά παιχνίδια δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Θα παίξει με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο.

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας και στα τελευταία φιλικά θα αρχίσει να μοντάρει την ομάδα για το πρωτάθλημα. Σήμερα, κόντρα στην ΑΕΛ, βασικά θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα και αν είναι στα επίπεδα που θέλει να είναι αυτή την εποχή και με βάση το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο να αγωνισθούν σήμερα οι Παμλίδης, Λεό, Κακούμπα, που τις τελευταίες μέρες έχασαν προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Φέτος έχουν κλειστεί 8 φιλικά παιχνίδια, περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Στο Καρπενήσι, εκτός από το σημερινό με την ΑΕΛ, ο ΠΑΣ την Παρασκευή θα παίξει με τη Λαμία και την άλλη Πέμπτη με τον Λεβαδειακό. Τα υπόλοιπα φιλικά με Παναιτωλικό, Άρη, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, ΝΠΣ Βόλου θα γίνουν τον Αύγουστο, για να δοκιμάσει ο Κρητικός τεχνικός τα σχήματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΣ είναι από την Κυριακή στο Καρπενήσι. Χθες ξεκίνησε το πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. ). Ο Πετράκης πήρε στο Καρπενήσι και 3 ερασιτέχνες παίκτες από την ομάδα νέων Κ20, τους Παπαϊωάννου (τερματοφύλακα), Βασιλάκη (στόπερ), Πήλιο (αριστερό αμυντικό). Έτσι στο πρόγραμμα προετοιμασίας συμμετέχουν οι 27 επαγγελματίες, συν τρεις ερασιτέχνες και αυτοί είναι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Παπαίωάννου (τερματοφύλακες), Μπουκουβάλας, Πήλιος, Βασιλάκης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακούμπα (αμυντικοί), Λίλα, Σιόντης (αμυντικά χαφ), Γιάκος, Βιδάλ, Νικολιάς, Κ. Παπαδόπουλος, Λιάσος, Φάμπρι Κάστρο, Ξύδας, Ντόλοβατς (μέσοι), Κόντε, Λουκίνας, Λεό, Παμλίδης, Μπετρά, Κούζικ (επιθετικοί).

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΕ

Στην προετοιμασία συμμετέχει κανονικά και ο Πέδρο Κόντε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης έχει έτοιμη πρόταση προς τον Ισπανό για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον ΠΑΣ και με πολύ αυξημένες αποδοχές, σε σχέση με τις τωρινές. Απλά θα περιμένουν μέχρι τέλος Ιουλίου, αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα μεταγραφική πρόταση, από μεγαλύτερη ομάδα που να καλύπτει τα οικονομικά, αλλά και τις φιλοδοξίες του ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση αυτή, ο ικανός φορ θα παραχωρηθεί. Διαφορετικά θα μείνει οριστικά στα Γιάννινα με επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, κάτι για το οποίο φέρεται να συμφωνεί και ο Κόντε.