Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Μένει στον ΠΑΣ μέχρι 31/12/2020 ο Αλέξανδρος Νικολιάς


Ο Νικολιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα


Θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ ο Αλέξανδρος Νικολιάς, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι 30/12/2020.
Είναι μια σημαντική κίνηση, γιατί ο Νικολιάς είναι παίκτης εξελίξιμος με πολλά προσόντα. Απλά στάθηκε άτυχος και λόγω τραυματισμών για σημαντικά χρονικά διαστήματα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης. Είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο 2016 από τον Ολυμπιακό Βόλου.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020.

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης: «Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά.»