Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Η αποστολή και το κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα


Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ΣμύρνηςΚομβικής σημασίας είναι το αυριανό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα υποδεχτεί στις 19.30 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Αν κερδίσει ο «Άγιαξ» πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής την 5η θέση, με πολλές ελπίδες να την καταλάβει αφού έχει και το αβαντάζ της ισοβαθμίας, έναντι του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καλεί τον κόσμο στις επάλξεις για να έχει η ομάδα τον 12ο παίκτη στο πλευρό της. Πάντοτε μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και με καλή συμπεριφορά για να προστατευτεί η ίδια η ομάδα.
Ο Γιάννης Πετράκης πήρε 20 παίκτες στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μπέριος (4 κίτρινες κάρτες).

Η αποστολή και το κάλεσμα της ΠΑΕ

6 παιχνίδια έχουν απομείνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να είναι κοντά στην 5η θέση.
Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας για να της δώσουν την ώθηση να πετύχει το στόχο της στους τελευταίους αγώνες..
Το τεχνικό team σήμερα στην προπόνηση είχε ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα στατικές φάσεις.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης μετά την προπόνηση ετοίμασε την αυριανή αποστολή με 20 ποδοσφαιριστές, τους:
ΒΕΛΛΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, BETRA, CIKARSKI, ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΓΙΑΚΟ, LILA, HELLQUIST, SOLTANI, VIDAL, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, CONDE, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ.
Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.
Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αποχώρησε για το ξενοδοχείο που θα καταλύσει πριν τον αγώνα…
Καλή τους επιτυχία και ο κόσμος, η δύναμη της ομάδας μας, να γίνει ο 12ος παίκτης…