Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Γενική είσοδος 10 ευρώ και στο ματς της Δευτέρας με Απόλλωνα


Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς της Δευτέρας του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Σμύρνης


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα έχει γενική είσοδο στο γήπεδο 10€.
Στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας είναι σημαντικό όλοι να βρεθούμε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, δίνοντας τους δύναμη στην προσπάθεια τους για την 5η θέση του πρωταθλήματος SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας.
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα 12, Μαρτίου  2018, 19:30, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Τετάρτη έως και το Σάββατο και τη Δευτέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD, 30€
Θύρα 3 VIP, 20€
Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ …."