Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ο Γεωργουλόπουλος στην Κ-20 και στα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης μετακόμισε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος


Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Γιώργος Γεωργουλόπουλος, καθώς ανέλαβε προπονητής στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομών.
Δηλαδή παρόμοιο ρόλο που είχε στον ΠΑΣ θα έχει και στον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης υπήρξε βοηθός προπονητών και για ένα διάστημα ήταν και υπηρεσιακός προπονητής της επαγγελματικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την Κ20 καθώς και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομής. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA A και UEFA B.
Από το 2013 μέχρι και το 2016 εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής υποδομών όσο και ως βοηθός προπονητής, τη σεζόν που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Europa League.
Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ. Έρχομαι με διάθεση και σεβασμό να βοηθήσω από το πόστο μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν προκειμένου να αρχίσει αυτή η συνεργασία και ελπίζω να ανταποδώσω τη στήριξη την οποία μου έδειξαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ μέσα από τη δουλειά μου".