Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Αντιπρόεδρος σε σημαντική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος στην επιτροπή FAIR PLAY της ΟΥΕΦΑ

Από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό των Ιωαννίνων την τοποθέτηση του Προέδρου του Συμβουλίου, κ. Κων/νου Βρακά ως Αντιπροέδρου στην Επιτροπή FAIR PLAY και Κοινωνικής Υπευθυνότητας της UEFA (UEFA FAIR PLAY & SOCIAL RESPONSIBILITY COMMITTEE).

Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με όλα τα ζητήματα που αφορούν την ηθική, το fair play και την κοινωνική υπευθυνότητα και σχετίζονται με την UEFA και το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.
Επιτελεί πολύτιμο έργο τόσο στον τομέα της προώθησης του ευ αγωνίζεσθαι στους αγωνιστικού χώρους, όσο και στη στήριξη αδύναμων κοινωνικά ομάδων (ανέργων, προσφύγων κλπ), στην υποστήριξη Ατόμων με Αναπηρία, στη διενέργεια εκστρατειών ενάντια στο ρατσισμό και τη βία στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό κ.α.
Η επιλογή του κ. Βρακά για τη στελέχωση από τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής FAIR PLAY και Κοινωνικής Υπευθυνότητας, αποτελεί σπουδαία τιμή για την ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο συνολικότερα.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ εύχεται στον Πρόεδρο κάθε επιτυχία, με τη βεβαιότητα πως θα εκπροσωπήσει επάξια και με ουσιαστικές παρεμβάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο».