Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η Λάρισα κέρδισε 2-1 και πήρε την άτυπη ρεβάνς

Οι παίκτες των δύο ομάδων ανταλλάσσουν τον καθιερωμένο χαιρετισμό (ΦΩΤΟ athleticlarissa.gr)


Με νικήτρια τη Λάρισα έληξε η φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της ΑΕΛ.
Έτσι πήρε την άτυπη ρεβάνς καθώς στο Καρπενήσι είχε χάσει 1-0 από τον "Άγιαξ" με το γκολ του Ναδάλες. Έγινε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις και γκολ. Ειδικά στο α’ ημίχρονο είχε και καλό ρυθμό και πολλές φορές θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος και όχι προετοιμασίας.

Η ΑΕΛ στο 41’ έκανε το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσάνη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Μιχαήλ. Στο 60’ ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 με ένα καταπληκτικό σουτ στο «Γ» από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Νικολιά που ήταν από τους διακριθέντες. Στο 70’ η Λάρισα πήρε τη νίκη με 2-1 όταν σε αντεπίθεση ο Ναζλίδης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Κρίζμαν που από κοντά πλάσαρε τον Βελλίδη και έκανε το 2-1 για την ΑΕΛ, η οποία ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και κέρδισε δίκαια. Στο 33’ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ με υπόδειξη του επόπτη γκολ που σημείωσε ο Νικολιάς.

Διαιτητής του αγώνα ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) που κάποιες αποφάσεις του αμφισβήτησαν από την πλευρά της ΑΕΛ που σε κάποιες φάσεις ζήτησαν πέναλτι.

Το ματς είχε και ένταση με αποδοκιμασίες κατά του Μπέριου προς το τέλος του ημιχρόνου όταν έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαννιτσάνη που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινες κάρτες στους έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπέριο, Μπουκουβάλα, Αναστασόπουλο, Ανδρεόπουλο.

Το ματς παρακολούθησαν από τις εξέδρες του AEL FC ARENA οι πρόεδροι Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ) και Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ). 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κόντορ, Γκόλιας, Ζίζιτς, Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κουτσιανικούλης, Γιαννιτσάνης, Αγκάνοβιτς, Περόνε. Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Μπόζοβιτς, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Φάρκας, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Γουάλας, Κρίζμαν, Ντοντό, Μασούρας.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (46’ Καρανίκας), Ναδάλες, Μπέριος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Τζημόπουλος (75’ Μαυροπάνος), Γιάκος (68’ Μπετρά), Γαρουφαλιάς (62’ Λίλα), Νικολιάς (62’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (46’ Κοζορώνης), Κόντε (89’ Παπαδόπουλος Κώστας).