Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Δίκαια ο ΠΑΣ 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Μαμπουλού

Ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Μαμπουλού


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό, παρουσία 700-800 περίπου θεατών. Είναι το τελευταίο φιλικό της θερινής σεζόν, καθώς η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα.
Η πρεμιέρα ορίστηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 21.30 στο γήπεδο Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Το γκολ που έκρινε στην έκβαση του αγώνα σημειώθηκε στο 62’ με κοντινό σουτ του Μαμπουλού μετά από μπαλιά του Κόντε που αξιοποίησε ωραία πάσα του Γιάκου. Ήταν μια οργανωμένη επίθεση των παικτών του ΠΑΣ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» φάνηκε πιο δεμένος σαν ομάδα και περισσότερο έτοιμος λόγω και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Κέρδισε δίκαια, παρ’ ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Μπέριο, Τζημόπουλο, Ακόστα που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Αλλά και ο Παναιτωλικός που πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ιταλία, έδειξε ότι διαθέτει καλή ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Ο Γιάννης Πετράκης που χρησιμοποίησε το 3-5-2 πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από το επιθετικό δίδυμο Κόντε – Μαμπουλού που όσο δένει με την υπόλοιπη ομάδα γίνεται περισσότερο παραγωγικό.
Το ματς για την εποχή ήταν αρκετά καλό με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ στο 23’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι με τον Σκόνδρα σε κόρνερ του Καρανίκα, όπως με τον ίδιο τρόπο δοκάρι είχε και ο Παναιτωλικός στο 49’ με κεφαλιά του Παπάζογλου σε εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα.

Ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε το 3-5-2. Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πασχαλάκης, στην άμυνα ήταν οι Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, αμυντικά χαφ Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, λίγο πιο μπροστά στον άξονα ο Κούτρης, στην περιφέρεια από δεξιά Καρανίκας, αριστερά Ναδάλες και στην επίθεση Μαμπουλού και Κόντε.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ξεκίνησε τον Παναιτωλικό με 4-2-3-1 έχοντας τερματοφύλακα τον Κυριακίδη, δεξιό αμυντικό τον Μίγκα, αριστερό τον Τσοκάνη, στο κέντρο της άμυνας Ροντρίγκεζ, Κούσα, αμυντικά χαφ τους Παπάζογλου, Μάκο, κεντρικό χαφ τον Φερέιρα, αριστερά τον Ουάρντα, δεξιό τον Μουνιός και προωθημένο κυνηγό τον Μαρκόφσκι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κατσικογιάννη (Ηπείρου) και των βοηθών του Τάτση, Πρέντζα από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Μάντζιος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Καρανίκας (46 Μπουκουβάλας), Ναδάλες (46’ Λίλα), Μιχαήλ (46’ Γιάκος), Κοζορώνης (46’ Δώνης), Γαρουφαλιάς (78’ Μασούρας), Κούτρης (84’ Ηλίας - Ιάσων Ψαρράς), Σκόνδρας, Κόντε (72’ Φερφελής), Μαμπουλού (86’ Ζιώγας), Μαυροπάνος (86’ Ναπολέων Ψαρράς).


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (63’ Κριστιάνο), Ροντρίγκεζ, Κούσας, Μουνιός (78’ Κουτρομάνος), Φερέιρα (46’ Τομανέ), Παπάζογλου (89’ Γιαννιώτης), Μάκος (25’ λ.τρ. Βασιλούδης – 57’ Ρότσα), Μαρκόφσκι (70’ Ρόσα), Τσοκάνης, Μίγκας (77’ Χαντάκιας), Ουάρντα.