Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες συγκεντρώνει ο ΠΑΣ

Αντιπροσωπεία παικτών συγκέντρωσε τα πρώτα πράγματα για τους πρόσφυγες


Το κοινωνικό πρόσωπο δείχνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να συγκεντρώσει τρόφιμα για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ουδέτερη ζώνη της Ειδομένης. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών "TNT-Ipirotrans" και με την υποστήριξη των "SEP markets Παπαδόπουλος", θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης.

Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους κατοίκους της πόλης μας να μας βοηθήσουν. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, στα γραφεία της TNT (Γ. Παπανδρέου 42) καθώς επίσης και την ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (25/10) έξω από το γήπεδο μας.

Οι εθελοντές Κιλκίς-Θεσσαλονίκης που θα παραλάβουν και τη βοήθεια ζητούν με ανακοίνωση τους τα εξής: Αδιάβροχα, μπουφάν, κουβερτάκια για μωρά, γάντια, σκούφους, κασκόλ,, πλαστικά πηρούνια και κουτάλια, ποτηρια για ροφηματα, αντισηπτικά, σάκους πλάτης, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, Παστέλια, μαρμελάδες και μέλι σε ατομικές συσκευασίες, χυμούς, κρουασάν, κονσέρβες, καραμέλες, μπιμπερό, πιπίλες, γάντια βρεφικά.


Επίσης παρακαλούν αν είναι δυνατόν τα είδη να είναι ταξινομημένα σε τσάντες με σήμανση για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ή βρέφη για την εξοικονόμηση χρόνου και δύναμης όσων βρίσκονται στο σημείο διέλευσης στην Ειδομένη.