Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η βράβευση Κοροβέση και οι δηλώσεις που έγιναν

Ο Νίκος Κοροβέσης παραλαμβάνει το βραβείο MVP της 18ης αγωνιστικής από το Γιώργο Γεωργουλόπουλο (ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)

Το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Νίκο Κοροβέση  από τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, συνεργάτη του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Πετράκη και υπεύθυνου του αγωνιστικού σχεδιασμού των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Γιώργος Γεωργουλόπουλος: Χαίρομαι που θα παραδώσω σήμερα αυτό το βραβείο στο Νίκο Κοροβέση, ένα σπουδαίο αθλητή με υψηλά στάνταρ σε όλες τις ποδοσφαιρικές παραμέτρους, ένα σπουδαίο χαρακτήρα, εργατικό, ταπεινό και πάντα χαμογελαστό. Ξέρω ότι τα όνειρα του και οι φιλοδοξίες  είναι υψηλά, εύχομαι άμεσα να γίνουν πραγματικότητα μέσα από την καρδιά μου και είναι μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε. Τέλος θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο βραβείο για το Νίκο είναι η αξία που του δίνουν οι συμπαίκτες του και η αγάπη που έχει από τους προπονητές του. Ο Θεός να τον έχει πάντα καλά και να πει όσο ψηλά θέλει.

Νίκος Κοροβέσης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργουλόπουλο ο οποίος μας έχει σταθεί όχι μόνο σαν προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου αλλά και σαν φίλος, που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό".


Για την διακοπή του πρωταθλήματος : Προσωπικά εγώ, κι από ότι έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου, δεν νομίζω ότι αυτή είναι αυτή λύση την διακοπή του πρωταθλήματος. Η διακοπή θα δημιουργήσει μπελάδες στον προγραμματισμό που έχει γίνει. Πιστεύω αυτά ότι πρέπει να καθίσουν όλες οι ομάδας και να συζητήσουν οι πρόεδροι, και οι αρμόδιοι, από την αρχή της επόμενης σεζόν ώστε να βρεθεί μια λύση, αλλά και να υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί η λύση".
ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr