Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τετράδα για... φίλημα έρχεται για τον "Άγιαξ"

Σήμερα Δευτέρα όλοι ξεκουράζονται στον ΠΑΣ


Στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί κανείς να μη είναι ικανοποιημένος για την εμφάνιση στο προχτεσινό παιχνίδι στα Περιβόλια με τον Πλατανιά, αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται θετικό αποτέλεσμα.
Όπως και το γεγονός ότι σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (Πανιώνιο, Καλλονή, Πλατανιάς) η ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ και αυτό οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία αλλά και στο γεγονός ότι ο γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης κάνει και φέτος μια καλή χρονιά και είναι ιδιαίτερα θετικός κάτω από τα κυανόλευκα δοκάρια.

Σίγουρα ο Γιάννης Πετράκης θα μελετήσει τι δεν πήγε καλά στην Κρήτη, ειδικά στο α’ μέρος που ο ΠΑΣ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, ώστε κάποια πράγματα να διορθωθούν για τη συνέχεια. Ακολουθεί μια τετράδα αγώνων, μαζί με την εμβόλιμη 6η αγωνιστική που μετατέθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου, όπου ο ΠΑΣ έχει τρία παιχνίδια τα Γιάννινα (Νίκη Βόλου, ΟΦΗ, Λεβαδειακός) και ένα εκτός (Παναιτωλικός) όπου μπορεί να συγκεντρώσει ακόμα πολλούς βαθμούς γιατί μετά και μέχρι το τέλος του α’ γύρου αρχίζουν πιο δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στο διάστημα αυτό θα υπάρξει και διακοπή του πρωταθλήματος πάλι λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Επί του παρόντος το μυαλό είναι στο ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στα Γιάννινα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Χτες επέστρεψε η αποστολή από την Κρήτη και οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία. Για σήμερα Δευτέρα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό.