Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Οι πρώτες αγωνιστικές προσφέρονται ακόμη και για "κλέψιμο" βαθμών!


Εντατικά θα συνεχιστεί στο υπόλοιπο διάστημα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Ρεπό είχαν σήμερα (Παρασκευή) στον ΠΑΣ όσοι αγωνίστηκαν προχτές στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Οι Κόντε και Αποστολόπουλος αποθεραπεύτηκαν και θα παίξουν στο Κυριακάτικο τουρνουά με Παναχαϊκή και Τρίκαλα που θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ. Χρόνο συμμετοχής μπορεί να πάρει και ο Κακούμπα, που από χθες, με τους Λεό και Κάστρο άρχισε να έχει επαφή με τη μπάλα και έλαβε μέρος στο δίτερμα σε μικρούς χώρους.
Οι υπόλοιποι τραυματίες, Μπουκουβάλας, Βιδάλ κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Ο Περιστερίδης που υπέστη ρήξη χιαστών θα υποβληθεί σε εγχείρηση από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά αύριο Σάββατο.

Ο Πετράκης και οι συνεργάτες του θα κάνουν το παν στη συνέχεια, για να είναι η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να βγάλει με αξιώσεις το δύσκολο πρόγραμμα των έξι πρώτων αγωνιστικών. Οι πρώτες αγωνιστικές προσφέρονται ακόμη και για «κλέψιμο» βαθμών σε δύσκολα παιχνίδια, αφού κατά κανόνα πολλές ομάδες δεν είναι έτοιμες από τις πρώτες αγωνιστικές, είτε από αστάθμητους παράγοντες, είτε γιατί οι προπονητές των πέφτουν έξω στο χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας.