Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Α. Ε. Καραϊσκάκης και άλλες 3 ομάδες ζητούν και 2ο όμιλο στη Β' Εθνική

H A. E. Καραϊσκάκης Άρτας ζητά και 2ο όμιλο στη Β' Εθνική


Ανακοίνωση, με την οποία ζητούν να αποφασιστεί η λειτουργίας της Β' Εθνικής σε δύο Ομίλους, εξέδωσαν ο ΑΟ Χαλκίς, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η ΔΟΞΑ Δράμας και ο Ιωνικός Αθηνών. Η ανακοίνωση εκδόθηκε με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται αύριο, με αφορμή την διαρροή πληροφοριών ότι " δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β΄ Εθνική Κατηγορία".

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί:

"Λίγες ώρες πριν τη συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β΄ Εθνική Κατηγορία (Πρωτάθλημα FootballLeague) γιατί έτσι θέλουν κάποιοι που πιστεύουν ότι είναι ακόμη ισχυροί της παράγκας του ποδοσφαίρου.

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το δελτίο τύπου πιστεύουμε ότι :

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Στο πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών χρειάζεται να συμμετέχουν υγιείς από κάθε άποψη Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες .
Το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής δε μπορεί να είναι ένας κλειστός όμιλος –μία παρέα αλλά μία διοργάνωση που θα αγκαλιάζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να το παρακολουθούν.
Η λειτουργία της Β΄Εθνικής σε δύο ομίλους ρίχνει το κόστος λειτουργίας των Α.Α.Ε. (μειώνονται οι μετακινήσεις) και δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσέλευσης χορηγών.
Εμείς που υπογράφουμε αυτό το Δελτίο Τύπου καλούμε όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο και το βλέπει ως μία κοινωνική δραστηριότητα που αγκαλιάζει τον κόσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε εδώ περιμένοντας να κρίνουμε ανάλογα".
ΠΗΓΗ: gnomiartas.gr