Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κολακευτικά λόγια στην Ιταλία για Μάριο Οικονόμου

Πολύ καλά τα πάει στην Ιταλία ο Γιαννιώτης αμυντικός Μάριος Οικονόμου


Τη δική της προσπάθεια για να ανεβεί στη Serie A κάνει η Μπολόνια, η οποία υποβιβάστηκε τη σεζόν που μας πέρασε. Οι «ροσομπλού» είναι μία ιστορική ομάδα και γι' αυτό η ιστοσελίδα worldsoccertalk.com ασχολήθηκε μαζί της και με τον τρόπο παιχνιδιού της.

Μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Μάριο Οικονόμου. Ο 22χρονος αποφάσισε το καλοκαίρι να αφήσει την Κάλιαρι για την Μπολόνια και ως τώρα δεν το έχει μετανιώσει. Κρίνοντας κανείς και από τις εμφανίσεις του μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.
«Οι Κόπολα, Μαϊέτα, Ματουζάλεμ και Κασία είναι εγγύηση με την εμπειρία και την ποιότητά τους, ενώ είναι καλός ο συνδυασμός τους με τους Οικονόμου, Μπουσέλ και Λαρίμπι οι οποίοι βγάζουν ενέργεια και δημιουργικότητα. Οι τελευταίοι τρεις είναι πολύ ταλαντούχοι παίκτες και σύντομα είναι λογικό να παίξουν στη Serie A.
Ο Οικονόμου συγκεκριμένα είναι ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός ο οποίος πήγε εκεί από την Κάλιαρι. Κέρδισε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα όταν ο δανεικός από τη Λίβερπουλ Ράφα Πάες τραυματίστηκε. Τα δυνατά του σημεία είναι ότι παίρνει εξαιρετικές τοποθετήσεις και είναι πολύ καλός στον αέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο τονίζει επίσης πως ο Οικονόμο πρέπει να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα της Μπολόνια, κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr