Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Προπονητής και τη νέα σεζόν ο Μάκης Χριστοφορίδης


Ο Μάκης Χριστοφορίδης (φωτο) θα είναι προπονητής και τη νέα σεζόν στον Α. Ο. Ανατολής



Ο Α. Ο. Ανατολής με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ανανεώθηκε η συνεργασία και για τη νέα σεζόν με τον προπονητή Μάκη Χριστοφορίδη. Αναλυτικότερα: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και τους χορηγούς της που στήριξαν τον Σύλλογο και αυτή την αθλητική χρονιά.

Όλα δείχνουν συμφωνία με Πετράκη, έρχονται και άλλες ανακοινώσεις


Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ήταν από τις λίγες ημέρες η χθεσινή, που πέρασε χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, είτε για ανανέωση συμβολαίων, είτε για μεταγραφές.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Μετά τον Λουκίνα θα ανακοινωθεί και η συμφωνία με Μιχαήλ!


Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια στον ΠΑΣ ο Αλέξης Μιχαήλ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο 27χρονος επιθετικός της Α. Ε. Καραϊσκάκης Γιάννης Λουκίνας είναι η 3η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα που ανακοινώθηκε χθες., μετά τους Στέφανο Σιόντη και Γιώργο Παμλίδη του ΑΟΚ Κέρκυρα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η πρώτη άνοδος του ΑΓΣΙ στη Β' Εθνική το 1979


Η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ αρχές της δεκαετίας του '80. Όρθιοι από αριστερά: Παπλιάκος Γ., Φιλίππου Ν., Καλόγηρος Π, Βίτσιος, Χατζής Ζ., Νάνος Γ. (και προπονητης). Καθιστοί: Παππάς Β., Ασπιώτης Μ., Λιβανός Α. Κυριαζικίδης Δ. (Αρχείο Γ. Παπλιάκου)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ



Στη μνήμη του καθηγητή οφθαλμολογίας Μιλτιάδη Ασπιώτη που έφυγε την περασμένη Παρασκευή από τη ζωή, είναι αφιερωμένο το σημερινό μας θέμα στη στήλη «Ρετρό Ιστορίες».

Γ. Πετράκης: Το τι θέλω για να μείνω στον ΠΑΣ, το ξέρει ο πρόεδρος


Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη σε ραδιόφωνο του Ηρακλείου Κρήτης


Ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη για όλους και για όλα. Από το αν θα παραμείνει ή όχι στον ΠΑΣ, για την μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ αλλά και για τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι «»η θέση της ομάδας, που αποτελεί τεράστιο μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα, είναι η επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και τον Λουκίνα της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Ο Γιάννης Λουκίνας στα γραφεία του ΠΑΣ με τον Δημήτρη Νιαρχάκο


Ο Γιάννης Λουκίνας της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας είναι η 3η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τους Στέφανο Σιόντη και Γιώργο Παμλίδη. Φέτος στην Α. Ε. Καραϊσκάκης είχε 29 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Παλιότερα αγωνίστηκε Πανιώνιο, Καλλονή, Ρουφ, Νίκη Βόλου, Φωκικό Άμφισσας, Χανιά και Ηρακλή. Στον ΠΑΣ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ανακοίνωσε και τον Παμλίδη από Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Γιώργος Παμλίδης στα γραφεία του ΠΑΣ με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο


Συνεχίζει ο ΠΑΣ να ενισχύει το ρόστερ του, αφού μετά τον Στέφανο Σιόντη ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΚ Κέρκυρα.

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Τον Στέφανο Σιόντη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Στέφανος Σιόντης με τον Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία του ΠΑΣ


Την απόκτηση του Γιαννιώτη 31χρονου μεσοαμυντικού Στέφανου Σιόντη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.  Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟΚ Κέρκυρα, ενώ αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Εθνικό Αστέρα, Καβάλα, Παναιτωλικό, Δόξα Κατωκοπιάς Κύπρου. Βέροια.