Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Οι καθυστερήσεις μας έκοψαν τον ρυθμό

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: 


«Καταρχήν να πω ότι σήμερα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια, γιατί όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Και φυσικά και ο κόσμος προσπάθησε να μας παροτρύνει.

Ροντρίγκεζ: "Το γήπεδο φταίει για τις διακοπές του αγώνα"

Ο βοηθός προπονητή του Λεβαδειακού Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: 

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Αυτός ο βαθμός είναι πολύ χρήσιμος. Το γήπεδο δεν προσφερόταν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, λειτουργήσαμε ως ομάδα, τα παιδιά δημιούργησαν ευκαιρίες, τα Γιάννινα δεν έκαναν πολλές κλασικές ευκαιρίες. Καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό.

Με αντιποδόσφαιρο ο Λεβαδειακός πήρε ισοπαλία 0-0 στα Γιάννινα

ΠΑΣ - Λεβαδειακός 0-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Με αντιποδόσφαιρο που θύμιζε παλιές δεκαετίες, ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει λευκή ισοπαλία 0-0 στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, ο οποίος μπορεί να μη ήταν τόσο καλός όσο σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλό του.

Με τέσσερις απουσίες στα Γιάννινα ο Λεβαδειακός

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος γκολκίπερ του Λεβαδειακού Επασί


Με τέσσερα προβλήματα θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λεβαδειακός.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Θαλής Τσιριμώκος: Ο Πέδρο Κόντε είναι μεγάλος φορ

Αποκαλυπτική συνέντευξη με τον παλιό μεγάλο κανονιέρη του "Άγιαξ" Θαλή Τσιριμώκο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζει ο Πέδρο Κόντε να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΣ και να κλέβει την παράσταση. Πέτυχε 13 γκολ, πιάνοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τους Ανσαριφάρντ και Πρίγιοβιτς.

Αέρας νίκης φυσά στο στρατόπεδο του "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ηγέτης του ΠΑΣ και στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Πέδρο Κόντε


Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και ώρα 15.00.

Η αποστολή για τον αγώνα με Λεβαδειακό

Χωρίς τους τραυματίες Σολτάνι, Τζημόπουλο, Σκόνδρα και τον τιμωρημένο Μπουκουβάλα θα υποδεχτεί αύριο ο ΠΑΣ τον Λεβαδειακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Διαμαρτυρία του Σπάρτακου για την αίθουσα "Γιώργος Οικονόμου"

Επιστολή του Σπάρτακου Ιωαννίνων στον Περιφερειάρχη Ηπείρου 


Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με ανοιχτή επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και με κοινοποίησε σε Βουλευτές, Δήμαρχο και άλλους αρμόδιους φορείς, τοποθετείται για το πώς πρέπει να λειτουργεί η αίθουσα βαρέων αθλημάτων «Γιώργος Οικονόμου» στη Λιμνοπούλα. Και τονίζει ότι ανήκει αποκλειστικά στον Σπάρτακο και όχι σε άλλα σωματεία.

Ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων

Ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ για την αίθουσα βαρέων αθλημάτων


Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ σε λίγο καιρό θα είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στα Αθλητικά Σωματεία της πόλης που ασχολούνται με τα βαρέα αθλήματα, μια πολυχρηστική αθλητική αίθουσα.

Ενθουσιασμένος ο Πέδρο Κόντε από την αγάπη του κόσμου

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης απονέμει το βραβείο Best goal στον μεγάλο φορ Πέδρο Κόντε


Έγινε το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ η βράβευση του Πέδρο Κόντε. Το βραβείο Best goal της 22ης αγωνιστικής επέδωσε στον Ισπανό φορ ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης που σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ετοιμάζεται ο "Άγιαξ" για νέα νίκη και υψηλότερη πτήση

Καθημερινές προπονήσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με Λεβαδειακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που έγινε χτες το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα.

Πρώτη φορά ρέφερι σε αγώνα του ΠΑΣ ο Κουμπαράκης

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ρέφερι στο ματς ΠΑΣ - Λεβαδειακός 


Ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Λεβαδειακός που θα γίνει το Σάββατο 24/2 και ώρα 15.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο Κόντε το Best goal για τη γκολάρα στον Πλατανιά

Ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ κατέκτησε το βραβείο Best goal της 22ης αγωνιστικής με το καταπληκτικό δεύτερο γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη. 

Η απονομή θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 14.00 στο ΠΕΑΚΙ. Να σημειωθεί ότι και πέρσι στο ματς με τον Πλατανιά είχε σημειώσει 2 γκολ και κατέκτησε το ίδιο βραβείο.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Διαφωνία και πάλι στη Σούπερ Λίγκα για τα τηλεοπτικά

Για σχεδόν δυο ώρες κράτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το μεσημέρι της Τρίτης με κύριο θέμα τα τηλεοπτικά αλλά λύση δεν βρέθηκε.

Κατά τη συνεδρίαση υπήρξαν αρκετές διαφορετικές απόψεις μπορούμε να πούμε ότι επικράτησε η διχόνοια και όχι η σύμπνοια απόψεων.

Γκολ ο Λέκκας του ΠΑΣ με την Εθνική Παίδων

Ο Λέκκας του ΠΑΣ σημείωσε το 2ο γκολ της Εθνικής Παίδων


Η Εθνική Παίδων U16 νίκησε 2-0 την Ουαλία στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά κάτω των 16 που διεξάγεται στο Αγρίνιο. 

Τι είναι το UEFA Regions' Cup που θα λάβει μέρος η ΕΠΣΗΠ και πως διεξάγεται

Χρήσιμες πληροφορίες για το Κύπελλο Περιφερειών Ευρώπης


Το UEFA Regions' Cup ή Κύπελλο Περιφερειών της Ευρώπης που θα διεκδικήσει συμμετοχή και η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΠΣΗΠ, είναι μια διεθνής διοργάνωση για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που γίνεται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Συμμετοχή στο Κύπελλο Περιφερειών της ΟΥΕΦΑ διεκδικεί η ΕΠΣΗΠ

Στο Κύπελλο Περιφερειών της ΟΥΕΦΑ, που είναι μια διεθνής ποδοσφαιρική διοργάνωση για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που γίνεται κάθε δύο χρόνια, θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της και η Μικτή Αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου. 

Αυτό θα γίνει εφόσον αναδειχτεί νικήτρια ομάδα στους αγώνες που θα δώσει με άλλες 10 ομάδες αντίστοιχων Ενώσεων της χώρας. Μόνο τότε, θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην παραπάνω διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παίκτες σε προπόνηση.

Τέλος Μαρτίου πάλι το Motor Festival στα Γιάννινα

Το… ταξίδι του Motor Festival για το 2018 ξεκινά από τα Ιωάννινα. 

Η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού Motorsport, που έχει εδώ και καιρό καθιερωθεί ως θεσμός στη χώρα μας, επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ηπείρου άκρως ανανεωμένη και πιο… διαδραστική από ποτέ!

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς με τον Λεβαδειακό

Γενική είσοδος 10 ευρώ θα υπάρξει στο ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και αναμένεται οι φίλαθλοι να κατακλύσουν το στάδιο «Ζωσιμάδες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή 24, Φεβρουαρίου  2018, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή, και το Σάββατο από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Περιφερειακή συνάντηση στα Γιάννινα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου

Μια σημαντική συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στα Γιάννινα για τον σχεδιασμό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Για τον λόγο αυτό από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Χατζηνικολάου: Μετά το γκολ κατέρρευσε ψυχολογικά η ομάδα

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Πλατανιά Γιάννη Χατζηνικολάου


Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, μετά την απομάκρυνση αρχικά του Γιώργου Παράσχου και στη συνέχεια του Ρόκα. Τι μπορεί να αλλάξει ένας προπονητής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όταν αναλαμβάνει μια ομάδα στην τελευταία θέση;

Γ. Πετράκης: Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη για το ματς Πλατανιάς - ΠΑΣ 1-3


Ο Γιάννης Πετράκης με ψυχραιμία αντιμετώπισε και αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς να κρύψει και την ικανοποίηση, αφού η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του.

Πέρασε σαν "σίφουνας" από τα Περιβόλια και ελπίζει για Ευρώπη

Κόντε και Χαλκιαδάκης πανηγυρίζουν τα γκολ της νίκης στα Περιβόλια

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σημαντική νίκη με σκορ 3-0 που του δίνει πολλές ελπίδες για να διεκδικήσει την 5η θέση, σημείωσε στα Περιβόλια ο ΠΑΣ κόντρα στον ουραγό Α. Ο. Πλατανιά.