Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη της Προοδευτικής Περάματος


Ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Προοδευτικής Περάματος Βασίλης Καλτσής με αθλήτριες του συλλόγου


Η διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, όσο και τον αντιδήμαρχο, κ. Θωμά Γιωτίτσα, για την τεράστια συμβολή τους στην εξασφάλιση πίστωσης που θα διατεθεί στην προμήθεια κερκίδας, χωρητικότητας 250 θέσεων, για το αθλητικό κέντρο «Γ. Πρίσκας», καθώς και για τις άοκνες προσπάθειες αμφοτέρων ώστε να ξεπεραστούν σύντομα τα όποια εμπόδια αφορούν την αδειοδότηση του γηπέδου και η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.


Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες ημέρες, ειδικό συνεργείο θα αναλάβει την πλήρη ανακατασκευή και διαμόρφωση του υφιστάμενου χώρου στο αθλητικό κέντρο «Γ. Πρίσκας» ώστε τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα να αποκτήσουν σύντομα υπερσύγχρονα αποδυτήρια που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές διεξαγωγής ενός αγώνα υψηλού επιπέδου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Προοδευτικής εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ, κ. Κώστα Βρακά, καθώς και προς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα χρησιμοποίησης του ενωσιακού γηπέδου, «Στάθης Τσανακτσής», την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από τη γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, αφού την ίδια περίπου ώρα στο Epirus Sport που χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα η γυναικεία ομάδα θα αγωνίζεται ομάδα του τμήματος υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη (2/12) και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας θα υπάρχει live μετάδοση μέσα από την επίσημη σελίδα της Προοδευτικής στο facebook.

Β. Καλτσής: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει»

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Καλτσής. Αναλυτικά όσα είπε:

«Tην Κυριακή έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Λάρισα, μία ομάδα με εμπειρία στην Α’ εθνική κατηγορία. Μετά την αρχική ισοπαλία με την Καρδίτσα και την ήττα από τον Άρη παίζουμε ξανά εντός έδρας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζουμε και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα αφενός να κάνουμε καλές προπονήσεις, αφετέρου να  εμφανιστούμε έτοιμοι στο γήπεδο.

Περιμένουμε από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κόσμο των Ιωαννίνων  να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στο δύσκολο αγώνα με αντίπαλο την Λάρισα και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη».

Κλ. Σκούρου: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ, η εκ των αρχηγών, Κλεοπάτρα Σκούρου, δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πιθανότατα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Από την πλευρά μας, όμως, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Ορίστηκαν οι τέσσερις αρχηγοί για τη φετινή σεζόν, οι οποίες κατά σειρά είναι οι: Κλεοπάτρα Σκούρου, Γλυκερία Νικοπούλου, Σοφία Πελεκούδα και Κατερίνα Παπαδημητρίου.