Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Κάνουν επανεκκίνηση για να δώσουν με αξιώσεις τη μάχη της παραμονής


Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ


Ξεκίνησε από σήμερα μίνι προετοιμασία στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε η ομάδα στο επόμενο κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Η κατάσταση μπορεί να γίνει αναστρέψιμη αν ο ΠΑΣ αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, γίνουν βελτιωτικές κινήσεις και όλοι μαζί δώσουν με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Νικολιάς, Βιδάλ, Κάστρο, Μυστακίδης, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, αλλά σταδιακά τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κανονικά τις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Προέχει το ματς αυτό για να έρθει η πολυπόθητη νίκη, που τείνει να γίνει άγνωστη λέξη φέτος και στη συνέχεια θα κοιτάξουν το άλλο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που είναι και αυτό εξίσου κρίσιμο. Άλλωστε από εδώ και πέρα και από τη στιγμή που η ομάδα μπήκε στη ζώνη του υποβιβασμού, όλα τα ματς θα είναι κρίσιμα μέχρι το τέλος.

Οι Λεό, Περιστερίδης θα είναι έτοιμοι μετά τα Χριστούγεννα. Αυτές τις μέρες απουσιάζουν και οι διεθνείς Λίλα, Τσικάρσκι.