Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Σκόνδρας και Παμλίδης έπαιξαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής


Χειραψία του Απόστολου Σκόνδρα με τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δύο παίκτες του ΠΑΣ, οι Γιώργος Παμλίδης και Απόστολος Σκόνδρας που είναι στρατευμένοι, αγωνίστηκαν προχθές το απόγευμα με την Εθνική Ενόπλων, στο φιλικό με την Μικτή Επιλέκτων Ανατολικής Αττικής.
Το φιλικό έγινε στο γήπεδο Ραφήνας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων του Ματίου και άλλων περιοχών που διαδραματίστηκε η τραγωδία του καλοκαιριού. 

Παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, (με την ιδιότητά τους ως στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων) οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα,   ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης,ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης και άλλοι. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Επιλέκτων Αν. Αττικής νίκησε με 2-1 με σκόρερ τους Καραγιάννη (Τρίγλιας), Μηναδάκης (Θησέα). Το γκολ για την Εθνική Ενόπλων που προηγήθηκε πέτυχε ο Παμλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα. Τη φανέλα της Εθνικής Ενόπλων, πλην των δύο παικτών του ΠΑΣ, φόρεσαν και οι Μπακασέτας, Νταρμπισάιρ, Λυμπερόπουλος.