Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Γ. Πετράκης: Η ήττα μας είναι πολύ άδικη


Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Μετά το ματς μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία. Λίγο μετά στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:


«Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει πολύ καλή ψυχολογία πιστεύω ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Αν εξαιρέσουμε τις ευκαιρίες της Ξάνθης με στατικές φάσεις, ελέγξαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Πιστεύω ότι η ήττα μας ήταν πολύ άδικη. Θέλω να μιλήσω για πρώτη και τελευταία φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πρέπει να γίνει πιο ελκυστικό και κομμάτι αυτού είναι και η διαιτησία. Πιστεύω ότι αδικηθήκαμε σήμερα και όλοι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βελτιώσουμε το κομμάτι της διαιτησίας.

Η Ξάνθη επαναλαμβάνω δημιούργησε μόνο στατικές φάσεις, γυρνούσε την μπάλα, φυσικό είναι να κερδίσει κάποια φάουλ από τα οποία προήλθαν τα γκολ της Ξάνθης, αλλά και η ευκαιρία του Γέντρισεκ.

Στο τέλος πιστεύω ότι επικρατεί το δίκιο, σας έχω καταθέσει το συναίσθημά μου που είναι αυτό που βίωσα σήμερα. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για αυτό ας κρίνουν τις αποφάσεις και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, υπάρχουν πάντα καλές και κακές στιγμές αλλά τονίζω ότι πάντα στην ζωή αποδίδεται το δίκιο».