Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η σημερινή προπόνηση και η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ


Ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.


Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον επόμενο αγώνα με την Ξάνθη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στα Πηγάδια.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα κομμάτια του, να σταθεί όρθιος και να αποκτήσει πάλι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η ήττα από τον Παναιτωλικό ήταν ένα κρύο ντους για όλους, που προκάλεσε πίκρα στον φίλαθλο κόσμο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Το ματς αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Πετράκης θα κάνει προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των παικτών, αλλά παράλληλα να βρει το «κουμπί» και να αλλάξει κάποια πράγματα, ώστε να πάει καλύτερα η ομάδα.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά έχει υλικό και παίκτες που μπορούν να τη δώσουν μεγαλύτερη ισχύ και ποιότητα. Ο έμπειρος τεχνικός, που απολαμβάνει της εκτίμησης του κόσμου αλλά και της εμπιστοσύνης της διοίκησης, είναι αναγκασμένος να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει λύσεις για τη συνέχεια. Κυρίως να διορθώσει το αμυντικό κομμάτι για να μη δέχεται εύκολα γκολ αλλά να γίνει η ομάδα και πιο παραγωγική, ώστε να δημιουργεί και να τελειώνει φάσεις.

Σήμερα στο ΠΕΑΚΙ έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας με  ασκήσεις υποομαδικής τακτικής σε συνδυασμό με ασκήσεις ταχύτητας, όπως και με δίτερμα. Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Μπουκουβάλα που έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκε ο Σκόνδρας που έχει τράβηγμα και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν ταξιδέψει την Κυριακή για την Ξάνθη, ενώ εκτός είναι και οι Λεό, Περιστερίδης, που θέλουν ακόμα χρόνο για την επιστροφή. Ο Παμλίδης, αν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή.