Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ράσταβατς: Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα


Οι δηλώσεις από τον προπονητή της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς


Μόνο καλά λόγια για όλους είχε να πει ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το αποψινό 2-1 επί του ΠΑΣ. Οπου ο κόουτς της Ξάνθης στάθηκε και στους φίλους της ομάδας του. 
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες μου γιατί σήμερα κάναμε πράγματα δύσκολα και σημαντικά. Δείξαμε χαρακτήρα, χάσαμε το πέναλτι, δεχτήκαμε το γκολ αλλά με τις αλλαγές και την ενέργεια που είχαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι.

Είχαμε πίεση από μια ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΣ αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε πολύ! Η μαχητικότητά μας φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα, κάθε μέρα για εμάς είναι μαι νέα πρόκληση. Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη νίκη γιατί σκεφτόμαστε αμέσως την Κέρκυρα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ενέργεια αλλά οι οπαδοί μας, μας έδωσαν ώθηση να ξεπεράσουμε το εις βάρος μας σκορ. Ο Ντε Λούκας φαίνεται να έχει κάτι στο γόνατο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο σοβαρά είναι. Πρέπει να διαχειριστώ μια κατάσταση που λέει ότι σε 7 ημέρες έχουμε 3 παιχνίδια. Οπότε σήμερα η τακτική μας και οι παίκτες που χρησιμοποίησα ήταν συνισταμένη αυτού», είπε αρχικά. 

Και συνέχισε. «Στην Κέρκυρα θα πάμε για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε καλοί, να παίζουμε καλά, το κύπελλο είναι στόχος μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βρίσκουμε απαντήσεις απέναντι στους αντιπάλους. Ψυχολογικά πέσαμε μετά το πέναλτι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε και υπομονή σε σημεία του πρώτου μέρους, οι αλλαγές μας έδωσαν φρεσκάδα, ο Κάστρο ήταν καλός, περιμέναμε να έρθει το καλό μομέντουμ, το βρήκαμε, ισορροπήσαμε, βρήκαμε έλεγχο στο παιχνίδι, ο Ματίας μας έδωσε μέτρα και ισορροπία και όλα πήγαν καλά. Έχουμε απώλειες ενόψει Κέρκυρας, Καντά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Ντζουρίτσκοβιτς, άρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά».