Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Επιστρέφουν Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, ερωτηματικό με Μπουκουβάλα


Με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Μπουκουβάλα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό


Με πρωινή προπόνηση που έγινε χθες στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ.
Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για λίγο στους παίκτες, όσον αφορά κάποια λάθη που έγιναν στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Κέρκυρα. Περισσότερο στάθηκε στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα στο α’ ημίχρονο από τον Τουράμ, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να εκτίθεται τόσο εύκολα η εστία και θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη αμυντική οργάνωση.

Στο παιχνίδι αυτό ο «Άγιαξ» έφερε ισοπαλία 2-2 κάνοντας ο Πετράκης πολλές δοκιμές για να δει σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα 6 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στα θετικά είναι η επιστροφή στην ενεργό δράση του Γιώργου Παμλίδη που σημείωσε και ένα καταπληκτικό γκολ. Επίσης σε καλή κατάσταση είναι ο Κλάους Αθανασιάδης, που αν δεν χτυπούσε στο χέρι θα έμενε σε όλο το παιχνίδι. 

Επίσης στο β’ ημίχρονο ξεχώρισαν και οι νέοι παίκτες Παπαδόπουλος, Λιάσος, Γώγος, Πήλιος, Νάουμετς, που είναι επαγγελματίες, αλλά αγωνίζονται με την ομάδα νέων Κ19. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο η προετοιμασία θα έχει σημείο αναφοράς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στα Γιάννινα. Επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις και οι Μιχαήλ, Αποστολόπουλος που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Αθανασιάδης χτύπησε το δάχτυλο του χεριού αλλά έβαλε επίδεσμο και μπορεί να αγωνιστεί. Στο χέρι χτύπησε και ο Μπουκουβάλας και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη.