Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο Παμλίδης το νέο χαρτί για τον Γιάννη Πετράκη


Και ο Γιώργος Παμλίδης επιστρέφει σιγά σιγά στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, από χθες ξεκίνησε στον ΠΑΣ μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας, για να μη βγει η ομάδα από τους αγωνιστικούς ρυθμούς της και παράλληλα ο Πετράκης να διορθώσει κάποια πράγματα στο αγωνιστικό της πρόσωπο.
Για τον λόγο αυτό, είναι προγραμματισμένο αύριο (Πέμπτη 11/10) και το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» (ώρα 17.00, 5 ευρώ είσοδος), όπου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι τραυματίες Μιχαήλ και Αποστολόπουλος που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο αρχηγός της ομάδας ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μέχρι τη Δευτέρα με Τρίτη θα κάνει ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Ο Αποστολόπουλος σταδιακά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Εκτός είναι και οι Λεό (μετά τα Χριστούγεννα θα είναι στην ομάδα αφού έπαθε υποτροπή στο παλιότερο τραύμα και θα χειρουργηθεί), Περιστερίδης που είναι από καιρό τραυματίες. Απουσιάζουν και οι διεθνείς Λίλα και Τσικάρσκι που είναι με τις εθνικές ομάδες Αλβανίας και Σκοπίων. Κανονικά προπονείται τον τελευταίο καιρό ο Παμλίδης, που είναι ένα επιπρόσθετο χαρτί στα χέρια του Πετράκη, καθώς ήταν από το καλοκαίρι για ένα διάστημα τραυματίας και τώρα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Ο Παμλίδης είχε σημαντική παρουσία με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα και μπορεί να βοηθήσει και τον ΠΑΣ. Απλά θα περιμένει γα λίγο διάστημα, ώστε να έρθει η σειρά του για να πάρει ευκαιρίες από τον Πετράκη. Επόμενο παιχνίδι, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα, που έχει και τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι.