Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ορεξάτος μπήκε στο πρόγραμμα ο Γιάννης Μυστακίδης


Σκόνδρας και Αθανασιάδης στην προπόνηση του ΠΑΣ


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
Το ευχάριστο σήμερα ήταν ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από διήμερη απουσία λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Γιάννης Μυστακίδης, που έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και για ένα διάστημα στο διπλό ο Πετράκης τον είχε με τους βασικούς.

Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου που μάλλον δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρός, αφού αύριο (Παρασκευή) πρωί θα ανακοινωθεί η αποστολή. Η απουσία Ευαγγέλου δεν προκαλεί κάποιο επιπρόσθετο πρόβλημα, αφού δεν ήταν στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παμλίδης. Η προπόνηση έγινε στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ με αρκετό κόσμο στις εξέδρες. Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΣ δοκίμασε σχήματα και ασχολήθηκε με την τακτική, κάνοντας και δίτερμα στα 3 / 4 του γηπέδου. Αύριο πρωί θα γίνει νέα προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει η αποστολή για Αθήνα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προετοιμασία

Κανονικά εξελίχθηκε η σημερινή προπόνηση με τον τεχνικό της ομάδας κ.Πετράκη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, εκτός από τον Παμλίδη που κάνει εντατικό ατομικό πρόγραμμα για να ενσωματωθεί και αυτός σταδιακά με την ομάδα και τον Περιστερίδη ο οποίος και αυτός είναι σε διαδικασία αποκατάστασης.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε προπόνηση σε στατικές φάσεις και παιχνίδια προσανατολισμού σε υποομάδες. Τελειώνοντας είχε διπλό παιχνίδι τακτικής ενόψει και του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή Ελλάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο στις 11.00 στο ΠΕΑΚΙ.