Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Προβολή βίντεο και πολύ τακτική στο στρατόπεδο του ΠΑΣ

Ο Μπατίστ Λεό που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης του αγώνα με τον Άρη.



Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Άρη που θα γίνει στις 20.30 του Σαββάτου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κάστρο.

Απ’ ότι φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, αντί του Κάστρο ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Λίλα και ο Σκόνδρας θα είναι 3ος στόπερ με τους Τζημόπουλο και Μιχαήλ. Στις υπόλοιπες θέσεις, πιθανόν να είναι αυτοί που πάτησαν τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Γιάννης Πετράκης και σήμερα ασχολήθηκε με την τακτική του αγώνα, ενώ έδειξε και βίντεο στους παίκτες, αναλύοντας τα δυνατά και αδύναμα σημεία των κίτρινων. Πλην του τιμωρημένου Κάστρο, δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης που είναι απόντες από την αρχή της σεζόν.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι στον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη, εκτός των Παμλίδη, Περιστερίδη.
Για σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης είχε αερόβιες ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Για το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας είχε οικογενειακό διπλό, με δοκιμές του τελικού σχηματισμού για τον αγώνα του Σαββάτου.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 17.30 στο ΠΕΑΚΙ