Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στον ΠΑΣ σφίγγουν γροθιές για νίκη στη Ριζούπολη


Τα βλέμματα και η προσοχή όλων είναι στη Ριζούπολη, με στόχο τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες. 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά τις δύο ήττες από ΑΕΚ 2-0 και Ολυμπιακό 5-0, που προκάλεσαν και πολλά αρνητικά σχόλια, στο κυανόλευκο στρατόπεδο των Ιωαννίνων είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση, για να βλέπει και ο κόσμος με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Αυτό θα γίνει μόνο με ένα καλό αποτέλεσμα στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Από χθες ξεκίνησε εντατικά η προετοιμασία που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή που θα γίνει και η αναχώρηση για Αθήνα.

Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που είχαν τις τελευταίες ημέρες οι Κριζμάν, Βελλίδης δεν προκαλούν καμία ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου. Στο απουσιολόγιο θα είναι μόνοι οι Παμλίδης και Περιστερίδης που είναι από καιρό τραυματίες. Για την ενδεκάδα δεν υπολογίζεται και ο Κλάους Αθανασιάδης που από προχθές ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, για να καλύψει το χαμένο έδαφος των προπονήσεων ώστε πολύ σύντομα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Την ώρα που οι άλλοι παίκτες είχαν ρεπό και ενδεχομένως να ήταν και σε γειτονικές παραλίες, ο Κλάους ήταν στο ΠΕΑΚΙ κάνοντας εντατικές προπονήσεις, για να μπει γρήγορα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Στα Γιάννινα πιστεύουν ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίθεση και ο ίδιος θα προσπαθήσει να επιστρέψει δυναμικά πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΛΑΟΥΣ

Ο Κλάους Αθανασιάδης έλαβε μέρος και στο οικογενειακό δίτερμα

Πολύ καλή υποδοχή είχε στα Γιάννινα ο Στέφανος Αθανασιάδης, όπου οι φίλαθλοι πιστεύουν ότι θα βγάλει εγωισμό και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάνω σ' αυτό ποντάρουν και στη διοίκηση, κάνοντας την οικονομική υπέρβαση στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ότι ο Κλάους θα τα δώσει όλα για να δώσει και απαντήσεις στο γήπεδο σε όσους τον αμφισβήτησαν τα τελευταία χρόνια που η καριέρα του είχε πτωτική πορεία. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η συζήτηση με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχαν. Ο Κρητικός τεχνικός σχολιάζοντας αυτή τη μεταγραφή τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε σεβασμό απέναντί του. Από τις λίγες κουβέντες που κάναμε διαπίστωσα ότι έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται να έχει βάσει της παρουσίας του τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, καλό περιβάλλον και τις συνθήκης για να τον βοηθήσει. Εύχομαι από αυτή τη μεταγραφή να υπάρξει μεγάλο όφελος για την ομάδα και για τον ίδιο".

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Επέστρεψε ο Τσικάρσκι ενώ σήμερα αναμένεται και επιστροφή του Λίλα. Ατομικό πρόγραμμα κάνουν οι Βελλίδης, Κριζμάν, Παμλίδης. Για τους δύο πρώτους δεν υπάρχουν  ανησυχίες και θα είναι στην αποστολή. Ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης της φυσικής κατάστασης κάνει ο Αθανασιάδης που έλαβε μέρος και στο δίτερμα. Για ξεκίνημα με τη βασική ενδεκάδα δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά σταδιακά θα μπει στην ομάδα. 
Ο ΠΑΣ στο φιλικό με την Α. Ε. Καραϊσκάκης έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με τον Γιάννη Πετράκη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος, τονίζοντας και τα εξής:  «Το πιο σημαντικό ήταν να αποκτήσουμε κι άλλον ρυθμό που μας λείπει, γιατί έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό ήταν να αποκτήσουμε ρυθμό και να δούμε και τα άλλα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν συμμετοχές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να δούμε σε ποια κατάσταση είναι. Παίξαμε με μια ομάδα Β’ Εθνικής με φιλοδοξία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες». Όσον αφορά τη μετατροπή του συστήματος από 4-4-2 σε 3-5-2, ο Πετράκης διευκρίνισε ότι αυτό δεν είναι μόνιμο, αλλά το σύστημα του ΠΑΣ θα εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά που θα έχει και η αντίπαλη ομάδα.