Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Πολλά τα ευχάριστα νέα σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Γιάννης Μυστακίδης (φωτο) έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΣ



Συνεχίσθηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ, μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε ο Πετράκης και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ που ια γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (ώρα 21.30). Ο Γιάννης Μυστακίδης που είναι το νέο απόκτημα της ομάδας έκανε την πρώτη προπόνηση, ενώ καταγράφηκαν πολλές επιστροφές παικτών που μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα όπως οι Κόντε, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Βιδάλ, Κούζικ, Μπουκουβάλας. Τραυματίες είναι μόνο οι Περιστερίδης και Παμλίδης.


Ο Γιάννης Πετράκης στο δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου δοκίμασε διάφορα σχήματα, έχοντας στην άμυνα τον Σκόνδρα αντί του Τζημόπουλου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Κόντε έβαλε τον Κριζμάν. Ένας μικρός προβληματισμός υπάρχει για τη θέση του αμυντικού χαφ, αφού με τη βασική ενδεκάδα δοκιμάστηκαν οι Λίλα και Σιόντης.

Στις υπόλοιπες θέσεις είχαμε τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τους Μιχαήλ, Σκόνδρα και αριστερά τον Τσικάρσι. Στο κέντρο τους Λίλα (Σιόντη), Κάστρο, Ξύδα, Νικολιά και στην επίθεση Κόντε, Κριζμάν.

Οι επιστροφές των παικτών από τραυματισμούς έχουν εμπλουτίσει το ρόστερ, δημιουργώντας ένας ευχάριστο… πονοκέφαλο στον Πετράκη για τις τελικές επιλογές. Ο ΠΑΣ θα πάει στην Αθήνα μεσημέρι Παρασκευής για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.