Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πως έχει το θέμα με τους τραυματισμούς Περιστερίδη και Βιδάλ


Πάλι άτυχος στάθηκε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Κώστας Περιστερίδης (φωτο)


Με δύο σημαντικές απώλειες γύρισε από το Αγρίνιο ο ΠΑΣ καθώς στο φιλικό με τον Παναιτωλικό τραυματίστηκαν οι Βιδάλ και Περιστερίδης.
Η τραγική ειρωνεία της τύχης είναι με τον Περιστερίδη που στην τελευταία φάση στις καθυστερήσεις έκανε καταπληκτική απόκρουση με διπλή προσπάθεια σε φάουλ του Κόκκορη και τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως εκτιμήθηκε σήμερα έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο αποκατάστασης. Ενδεχομένως να οδηγηθεί και στο χειρουργείο. Αυτό θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη.

Είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΣ να κινηθεί για την απόκτηση και άλλου τερματοφύλακα, αφού τώρα εν ενεργεία μετά τον Βελλίδη υπάρχει ο 17χρονος Βενετικίδης που είναι άπειρος και ο Παπαϊωάννου από την ομάδα νέων Κ-20.

Όσο για τον Περιστερίδη, στάθηκε άτυχος για μια ακόμα φορά. Πέρσι στην τελευταία προπόνηση έπαθε ρήξη χιαστών στο άλλο πόδι από αυτό που έπαθε τώρα και το καλοκαίρι του 2016, παραμονές του αγώνα με την Οντ στην προπόνηση έσπασε το δάχτυλο του χεριού. Ωστόσο να συνεχίσει με δύναμη την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος και όλη η ομάδα είναι μαζί του και η τύχη κάνει κύκλους. Ότι του στέρησε τα τελευταία χρόνια, με τις απανωτές ατυχίες, θα του τα δώσει απλόχερα και θα έχει μεγάλες επιτυχίες στη ζωή και στην καριέρα του.

Ο τραυματισμός του Βιδάλ είναι θλάση και θα χρειαστεί 15 με 20 ημέρες για να επανέλθει. Ίσως να μη προλάβει την πρεμιέρα με την ΑΕΚ υπό την άποψη ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Κόντε και Αποστολόπουλος μπήκαν κανονικά, οι Κακούμπα, Κάστρο, Λεό είχαν επαφή με τη μπάλα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, οι Παμλίδης, Μπουκουβάλας κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης.