Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Πότε υπολογίζουν ότι θα βοηθήσει ο Μυστακίδης


Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Μυστακίδης


Μετά το χτεσινό ρεπό, ξεκινά από σήμερα Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που θα ανοίξει και η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.


Στην προπόνηση θα είναι και ο Γιάννης Μυστακίδης που δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, αλλά και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ανάλογα με την κατάσταση που είναι προπονητικά, θα εξαρτηθεί και τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Με την παρέλευση κάποιου χρόνου και όταν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΣ θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα. Πάντως με την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται για βασικός, αφού ήδη ο Πετράκης με τις προπονήσεις και τα φιλικά έκανε τα πλάνα του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης γεννήθηκε 7 Δεκεμβρίου 1994 στη Θεσσαλονίκη.  Είναι σέντερ φορ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από ομάδες της Γερμανίας Χοφενχάιμ, Φράιμπουργκ και το 2015 βρέθηκε στον Πιερικό Κατερίνης, μιας και κατάγεται από την Πιερία. Στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ έχοντας στην τριετία 2015-18 35 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 7 γκολ. Πέρσι ήταν δανεικός για ένα εξάμηνο στον Παναθηναϊκό, αλλά λόγω τραυματισμού έκανε μόνο 6 συμμετοχές. Είναι διεθνής με τις εθνικές Νέων και Ελπίδων.