Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η ΑΕΚ έχει το μυαλό στη Βίντι και μετά στον ΠΑΣ Γιάννινα


Στιγμιότυπο από την προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Ουγγρική Βίντι


Η ΑΕΚ, με την οποία θα παίξει ο ΠΑΣ το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ (ώρα 21.30), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας, έχει αυτή την εβδομάδα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο της Βίντι, για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Συγκεκριμένα η «Ένωση» την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 22.00 θα παίξει στη Βουδαπέστη Ουγγαρίας με τη Βίντι, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιδιώξει καλό αποτέλεσμα, για να είναι πιο εύκολη η ρεβάνς στην Αθήνα.

Είναι λογικό στην ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες να έχουν τα βλέμματα στη Βουδαπέστη παρά στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την Πέμπτη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα ασχοληθούν επισταμένως με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στο ματς με τη Βίντι, που θα μεταδοθεί από το κανάλι COSMOTEsport 1 HD ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να ρίξει μια τελευταία ματιά στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ. Βέβαια άλλη αγωνιστική προσέγγιση θα υπάρχει στα δύο προσεχή παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά το έμπειρο μάτι ενός προπονητή, μπορεί να δει κάποια πράγματα που θέλει, ακόμα και απλό τον τρόπο σκέψης στο γήπεδο των παικτών της αντίπαλης ομάδας.

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ παραθέτουμε το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα aek365

Και η… κακοδαιμονία καλά κρατεί, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε σήμερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του να βγάζει πρόβλημα τραυματισμού, κι ενώ έρχονται τα κρίσιμα ματς με την Βιντεότον για τα πλέι-οφ του Champions League.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αλμπάνης υπέστη θλάση αριστερού τετρακεφάλου, με την βαρύτητα της κατάστασης να εκτιμάται πλέον με απεικονιστικό έλεγχο σε διάστημα 48-72 ωρών. Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας εξτρέμ της ΑΕΚ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Βουδαπέστης την Τετάρτη το βράδυ, με την αγωνία να είναι μεγάλη για το μέγεθος του προβλήματος…
Από εκεί και πέρα, ο Ελντερ Λόπες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε και ο Λούκας Μπογέ. Ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς που προχθές είχε νιώσει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.