Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Τι γίνεται με Κόντε, Βιδάλ και τα άλλα θέματα του ΠΑΣ


Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα


Θετικά και αρνητικά σημεία είδε στα δύο 45λεπτα παιχνίδια με Τρίκαλα και Παναχαϊκή, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, που μεταξύ άλλων δήλωσε:
"Γενικά είχαμε πράγματα που ήταν καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα φιλικά, αλλά είχαμε και χτυπητές αδυναμίες που προκάλεσαν τα προβλήματα που είπα και αυτές τις αδυναμίες να εντοπίσουμε και να τις βγάλουμε από το παιχνίδι μας. Μέχρι τώρα στην προετοιμασία το περισσότερο βάρος δώσαμε στο επιθετικό κομμάτι. Τώρα γίναμε πιο δημιουργικοί, ανεξάρτητα αν τα γκολ πέτυχε μόνο ο Κόντε. Και ο Κριζμάν έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Γίναμε απειλητικοί. Στο κομμάτι της άμυνας σίγουρα χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά και ειδικά στον τρόπο που πρέπει να χειριζόμαστε την κατάσταση, να μη κάνουμε με ευκολία λάθη που στοιχίζουν. Νομίζω ότι έχουμε τον χρόνο να διορθώσουμε το κομμάτι της άμυνας πάρα πολύ γιατί και εγώ θεωρώ ότι δεν δουλέψαμε όσο θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας, για να κάνουμε το καλύτερο προς αυτή την κατεύθυνση».

Χθες έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν στο προχτεσινό τουρνουά και πρόγραμμα αποκατάστασης οι τραυματίες, Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη με διπλές προπονήσεις, όπως και τις επόμενες ημέρες, ενώ περιμένει τον «Άγιαξ» ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. 

Για τα μεταγραφικά, διέρρευσε ότι έγιναν συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου του Βιδάλ και αναμένεται να κλείσει η συμφωνία, όπου ο βραζιλιάνος μέσος θα υπογράψει μέχρι 30/6/2021. Επίσης υπήρξαν σενάρια για νέα πρόταση μεταγραφής του Κόντε στο Ντουμπάι, αλλά και αυτήν την απέρριψε σε πρώτη φάση ο Ισπανός επιθετικός. Η υπόθεση εξακολουθεί να είναι ανοιχτή.

Τέλος στο «Metropolitan» εγχειρίσθηκε από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και τον  Αναστάσιο Τόκη, ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης, που έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους όσους τον συμπαραστάθηκαν, υποσχόμενος ότι θα γυρίσει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.