Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Όμορφη εκδήλωση με ευχές για καλή πορεία του "Άγιαξ" στο πρωτάθλημα



Οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ με τις φανέλες τους στην αποψινή εκδήλωση


Σήμερα το βράδυ έγινε η παρουσίαση των φανελών που θα φορά ο ΠΑΣ τη νέα σεζόν, όπως και η παρουσίαση των νέων παικτών, στην καφετέρια του Μώλου LUNGOLAGO.  Οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος και όσοι έγιναν επαγγελματίες από την ομάδα νέων, έπαιρναν τις φανέλες τους, γευόμενοι το χειροκρότημα των παριστάμενων φιλάθλων, αλλά και των συμπαικτών τους.

Τα φώτα έπεσαν πάνω στους νέους παίκτες ήτοι στους Σιόντη, Παμλίδη, Λεό, Ξύδα, Κακούμπα, Κάστρο, Κούζικ, Νεόφυτο Μιχαήλ, Λουκίνα, Κριζμάν που ήρθαν από άλλες ομάδες και στους νεαρούς Λιάσο, Παπαδόπουλο, Παπαϊωάννου, Γώγο που έγιναν επαγγελματίες από την ομάδα νέων Κ20.

Μια ομάδα παικτών του ΠΑΣ στην αποψινή εκδήλωση


Ο Νεόφυτος Μιχαήλ όταν του ζητήθηκε να πει δυό λόγια στους δημοσιογράφους, όταν έπαιρνε τη φανέλα του, τόνισε ότι βρήκε στα Γιάννινα ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ στον χαιρετισμό του πάνω απ’ όλα ευχήθηκε υγεία και τύχη στους συμπαίκτες του, λέγοντας επίσης ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο. «Τα όνειρα του κόσμου, είναι και δικά μας όνειρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ολιγόλογος ήταν και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης που ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του τα λένε για την ομάδα


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τη σύζυγό του Χαρίκλεια, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη, Βασίλη Αλεξίου, Γιάννη Πλαβούκο, οι προπονητές των ομάδων Νέων Μάριος Παναγιώτου της Κ20, Νίκος Μπαδήμας της Κ17 και Μιχάλης Μπόλος της Κ15 με τους γενικούς αρχηγούς και τον φροντιστή Μιχάλη Ντούσκο, οι παίκτες της ομάδας, τα στελέχη της ΠΑΕ με τον υπεύθυνο ασφαλείας Φόντα Βρόσγο, δημοσιογράφοι και αρκετοί φίλαθλοι που ήταν στην περιοχή του Μώλου.

Ο χαιρετισμός από τον αρχηγό της ομάδας Αλέξη Μιχαήλ













Προπονητές και παράγοντες των ομάδων Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί που βγήκαν πολλοί επαγγελματίες παίκτες








Για περισσότερες φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ