Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η "κατασκοπία" Πετράκη και τι έγινε στην απογευματινή προπόνηση


Σε διάλειμμα της σημερινής προπόνησης, δροσίζονται οι παίκτες του ΠΑΣ


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» παίζει απόψε στη Βουδαπέστη με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βίντι και είναι μια ευκαιρία για τον Γιάννη Πετράκη να «κατασκοπεύσει» την ΑΕΚ.
Βέβαια άλλο στυλ θα έχει το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά το έμπειρο μάτι του Κρητικού τεχνικού μπορεί να δει πολλά πράγματα.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας του «Άγιαξ» είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα του αγώνα με την ΑΕΚ, για να βρεθεί το κατάλληλο σχήμα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα.

Στο δίτερμα που έγινε στα ¾ του γηπέδου ο Πετράκης δοκίμασε σχήματα και όπως γράψαμε και χθες, σε κάποιες θέσεις υπάρχει προβληματισμός για την επιλογή προσώπων. Η επιστροφή αρκετών παικτών στην ενεργό δράση, μετά τους τραυματισμούς που είχαν, δίνει τη δυνατότητα στον έμπειρο τεχνικό να κάνει επιλογές και να έχει βασικές και εναλλακτικές λύσεις.

Και σήμερα στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ αρκετοί φίλαθλοι είδαν την προπόνηση και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το δίτερμα. Κατά τις εκτιμήσεις των φιλάθλων, ο ΠΑΣ θα έχει πολύ καλύτερη ομάδα φέτος σε σχέση με πέρσι, καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Ο Πετράκης, όταν χρειάστηκε έκανε παρατηρήσεις στη διάρκεια του διτέρματος, για να υπάρχει καλύτερη ανάπτυξη παιχνιδιού, αλλά επικρότησε με  πολλά μπράβο κάθε καλή προσπάθεια.

Κανονικά προπονήθηκε και σήμερα ο Γιάννης Μυστακίδης που είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί πρόγραμμα προσαρμογής, Απλά, επειδή δεν ήταν στην προετοιμασία και στα φιλικά, στα πρώτα παιχνίδια δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Στην επίθεση θα είναι φυσικά ο Κόντε και δίπλα του ο Κριζμάν.

Απόντες είναι μόνο οι τραυματίες Περιστερίδης και Παμλίδης που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ουσιαστικά ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει πάνοπλος για την Αθήνα την Παρασκευή για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.