Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Γ. Πετράκης: Τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας επέτρεψαν να έχουμε συνοχή


Στα προβλήματα τραυματισμών αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Καυταντζογλείου κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά:
 «Για μας αυτό το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα και θα φανεί στην πορεία. Μας δημιούργησε προβληματισμούς στη διάρκεια του αγώνα, αλλά όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ποιότητα,  έχεις κέρδη γιατί καταλαβαίνεις ποιους αγωνιστικούς στόχους θα πρέπει να βάλεις στις επόμενες προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, από την οργάνωση που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια, Οι ευκαιρίες που μας έκανε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μας έδειξε που πρέπει να δουλέψουμε. Γενικώς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επικίνδυνοι σε αντίθεση με το δεύτερο όπου ήμασταν απειλητικοί», είπε ο προπονητής του ΠΑΣ.

Ο Γιάννης Πετράκης ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. «Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες, ξέρουμε τη δυναμική των μεγάλων ομάδων, όλες ενισχύθηκαν και συν τοις άλλοις θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μπορώ να μιλήσω για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά που έχουμε στη διάθεσή μας, είμαι ευχαριστημένος, αλλά φέτος συμβαίνει κάτι αντιφατικό. Ενώ ξεκινήσαμε χωρίς απουσίες από την αρχή της προετοιμασίας δεν παίξαμε ποτέ με την ίδια ενδεκάδα. Να μην μπερδευτούμε δηλαδή. Αυτά τα προβλήματα δεν μας επέτρεψαν να βρούμε συνοχή».
ΠΗΓΗ: pressaris.gr