Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο Κ. Περιστερίδης ευχαριστεί τους γιατρούς και υπόσχεται ότι θα γυρίσει σύντομα δυνατός


Ο Κώστας Περιστερίδης υπόσχεται ότι θα γυρίσει δυνατός και πάλι στα γήπεδα, μετά την πετυχημένη εγχείρηση στο Metropolitan


Σε επιτυχή εγχείρηση υποβλήθηκε χθες (Κυριακή) ο Κώστας Περιστερίδης από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη, για την αποκατάσταση του τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο άτυχος γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του πόνου.

Αναλυτικότερα ο Κώστας Περιστερίδης έγραψε τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ ίσως δεν φτάνει για τους ανθρώπους που με βοήθησαν τον τελευταίο χρόνο να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου και με έκαναν να καταλάβω την προσωπική υπομονή και επιμονή για να κάνω πράγματα που αγαπάω! Ο Θεός επιλέγει να δώσει σκληρές δοκιμασίες σε άτομα που μπορούν να ανταπεξέλθουν και τα καταφέρνουν! Να είστε σίγουροι ότι και αυτήν την δοκιμασία θα την ξεπεράσω και θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ, το υπόσχομαι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους γιατρούς μου κύριο Ριστάνη και κύριο Τόκη που χωρίς αυτούς δεν θα ξανασηκωνόσουν και θα πατούσα στα πόδια μου».