Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Στα επόμενα φιλικά ο Πετράκης ανοίγει τα χαρτιά του


Στα επόμενα φιλικά ο Πετράκης θα ετοιμάσει την ομάδα του πρωταθλήματος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ, ενώ ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε το μοντάρισμα της ομάδας.
Ενώ στις πρωινές προπονήσεις περισσότερο δουλεύουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, τα απογεύματα το βάρος πέφτει στο τακτικό κομμάτι, με καθημερινό δίτερμα, που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλοί φίλοι της ομάδας. Έγιναν εννέα μεταγραφές και όλοι οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις του Πετράκη, σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού των υπόλοιπων παικτών. Μέσα από τα διπλό και τα φιλικά παιχνίδια, θα αξιολογηθούν και οι νέοι παίκτες, για να μπορέσουν να προσφέρουν τα ανάλογα στην ομάδα.

Ακολουθούν δύο φιλικά με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο στα Γιάννινα και την Τετάρτη στο Αγρίνιο, που έχουν μεγάλη σημασία κυρίως για την τεχνική ηγεσία, καθώς θα είναι αξιόπιστα τεστ δυναμικότητας, για το πώς πάει η εξέλιξη της προετοιμασίας. Προϋπήρξαν και τα φιλικά στο Καρπενήσι με ΑΕΛ, Λαμία, Λεβαδειακό, αλλά σε αυτά υπεισέρχονταν και ο παράγων κόπωση, καθώς έγιναν καταμεσής του βασικού σταδίου προετοιμασίας, όπου τα πόδια των παικτών είναι πάντα βαριά. Τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, καθώς είναι το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας και ετοιμάζεται η ομάδα για το πρωτάθλημα. 

Τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Λεό, Παμλίδης που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτιμάται ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, που σημαίνει ότι πολύ αργότερα θα τους υπολογίζει ο Πετράκης, γιατί έχασαν σημαντικό μέρος του προγράμματος προετοιμασίας και πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση μεταγραφής του Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα, ναυάγησε οριστικά. Παράλληλα συνεχίζονται οι αναζητήσεις για απόκτηση ξένου σέντερ φορ. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά ακόμα δεν υπάρχει σαφή εικόνα, ούτε διέρρευσε τίποτα, ποιος έχει το προβάδισμα να φορέσει τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου». Επίσης συνεχίζει να δοκιμάζεται 17χρονος γκολκίπερ από την Αλβανία, για να ενταχθεί στην ομάδα νέων Κ-20. Θα προπονηθεί και τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν αποκτηθεί. 

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΡΙΖΜΑΝ

Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε από την πρώτη στιγμή ο Σάντι Κριζμάν, καθώς είχε καλά εργομετρικά. Αυτό οφείλεται και στις ατομικές προπονήσεις που έκανε όλο το καλοκαίρι ο Κροάτης επιθετικός, που τον βοήθησαν να μη χρειαστεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά να μπει κατευθείαν στο πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών. Στα τελευταία διτέρματα ο Πετράκης τον δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα πλάγια. Μάλιστα τα πάει καλά, κάτι που προκαλεί ικανοποίηση για την επιλογή που έγινε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ NOVA

Την Παρασκευή θα αποφασίσει η NOVA για τη μετάδοση του φιλικού αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ. Πάντως το συνδρομητικό κανάλι έδειξε ενδιαφέρον για να καλύψει και το ματς στο Αγρίνιο. Απομένουν οι οριστικές αποφάσεις.