Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης κέρδισε 1-0 τον Αχέροντα Καναλλακίου


Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας όπως παρατάχτηκε στο σημερινό φιλικό με τον Αχέροντα Καναλλακίου


Νικηφόρο ήταν το τρίτο φιλικό τεστ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, το οποίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής (19/08) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Η ομάδα της Άρτας επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, με τον Μάριο Χούσο να σημειώνει στο 20ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. 

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

6΄. Κόρνερ Ψιάνου από δεξιά, κοντινή κεφαλιά του Παντίδου, απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ ο Ραχιώτης.

13΄. Εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη με πάσα για τον Νικολάου, το σουτ του τελευταίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

ΓΚΟΛ 1-0 στο 20΄. Η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε στην άμυνα του Καναλακίου, με τον Κώστα να μην γυρνάει σωστά για τον Ραχιώτη και τον Χούσο να «τσιμπάει» την μπάλα για το 1-0.

26΄. Τετ α τετ ο Βασιλείου με τον Στεφανάκο, απομακρύνει ο πορτιέρο των Αρτινών.

57΄. Ωραίο μακρινό σουτ του Μασούρα, έδιωξε ο Ραχιώτης.

59΄. Ο Χούσος επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.

62΄. Μετά από σέντρα του Παπανίκου, ο Χούσος έπιασε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο Ραχιώτης σταμάτησε εντυπωσιακά τη φάση με διπλή προσπάθεια.

71΄. Μακρινό σουτ του Ελέζι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Αθανασίου, βοηθοί: Μάνος - Γκόκα.

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (71΄ Μούτσα), Παπανίκου (76΄ Καψάλης), Χρούσιελ (46΄ Καπίας), Καραγιαννίδης (88΄ Θεμελής), Παναγιώτου (76΄ Βλάχος), Παντίδος (46΄ Μασούρας), Χούσος (82΄ Κούσης), Ψιάνος (76΄ Γυφτοκώστας), Ματθαίου (46΄ Κυριάκης), Παπαδόπουλος (64΄ Ζελέκου), Λίτσκας (46΄ Άλεξιτς).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης, Κώστας, Πάνος, Γούλας, Νικολάου, Κούσης, Μιχάλης, Λουκούμης, Βασιλείου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Φράγκος, Ελέζι, Βασιλειάδης, Νόνας, Τσούτης, Καρίπογλου, Δήμας.