Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

"Κόλλησε" η μεταγραφή του Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα


Δεν προχώρησε η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου


Ο Πέδρο Κόντε βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς κατατέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επίσημη πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πρόταση των Σέρβων δεν ικανοποιεί πλήρως τον Κόντε. Και αν δεν συμφωνήσει ο παίκτης, δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή.

Όλα πλέον εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσει ο Κόντε. Ο ΠΑΣ κρατά διακριτική στάση, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή να πάρει την όποια απόφαση του. Συνεπώς μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει. Επί του παρόντος η μεταγραφή έχει "σκαλώσει".

Ο Κόντε είναι επιλογή του Σέρβου τεχνικού Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί και ο Κριζμάν που αποκτήθηκε για 3 χρόνια πρόσφατα να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να πάρει και άλλον σέντερ φορ, αφού ο Καστίγιο από την Ονδούρα "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις. Υπάρχει ο μεγάλος άσσος Πέδρο Κόντε, το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣ, αλλά επειδή υπάρχει η ρήτρα, μέχρι 31/8/2018 ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποτελέσει παρελθόν. Γι’ αυτό ψάχνουν να υπάρχει και εναλλακτική λύση.