Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Τόπο στα νιάτα για να βρεθεί και πάλι ένας νέος... Μαυροπάνος!


Από αριστερά Γώγοςμ Λιάσος και Ντόλοβατς στο φιλικό με τη Λαμία στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επέστρεψε την Παρασκευή από το Καρπενήσι η ομάδα του ΠΑΣ και θα συνεχίσει στο ΠΕΑΚΙ το πρόγραμμα προετοιμασίας. Στην Ευρυτανία έγινε επί δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο προετοιμασίας και παράλληλα τρία φιλικά παιχνίδια, στα οποία ο «Άγιαξ» σημείωσε δύο νίκες με σκορ 1-0 επί της ΑΕΛ και του Λεβαδειακού και μία ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία.
Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε και από την προσπάθεια των παικτών, προσθέτοντας ότι υπάρχει δρόμος μπροστά για όλους, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, εκτός από τους τραυματίες Λεό, Παμλίδη, δεν χρησιμοποιήθηκαν και οι Βελλίδης, Τσικάρσκι, Τζημόπουλος που είχαν κάποιες ενοχλήσεις τραυματισμών και προληπτικά περισσότερο έμειναν απέξω, για να ξεκουραστούν και να είναι εντάξει από τη Δευτέρα που θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις. Στα φιλικά τα πήγαν καλά και οι νέοι παίκτες που προέρχονται από την ομάδα νέων Κ20 όπως οι Γώγος, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Πήλιος. Οι τρεις πρώτοι είναι από τον Ιανουάριο επαγγελματίες, ενώ αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και οι Πήλιος, Παπαϊωάννου και Βασιλάκης. 

Ο Πετράκης δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και όλοι ποντάρουν να βγει ο νέος… Μαυροπάνος που θα πάει σε μεγαλύτερη ομάδα και θα αναδείξει το ταλέντο του μέσω του ΠΑΣ. Για σήμερα και αύριο υπάρχει ρεπό για ξεκούραση, αφού βγήκε στο Καρπενήσι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος προετοιμασίας, για να μονταριστεί η ομάδα για το πρωτάθλημα. 

Μάλιστα στο πρόγραμμα είναι άλλα 6 φιλικά, αρχής γενομένης το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Στα φιλικά αυτά, ο Πετράκης θα δοκιμάσει τα σχήματα και θα επιλέξει τα πρόσωπα που προορίζει για τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο Καρπενήσι δεν άνοιξε απόλυτα τα χαρτιά του, χρησιμοποιώντας σε κάθε ματς δύο ενδεκάδες και οι οποίες άλλαζαν σύνθεση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που προορίζει για την ενδεκάδα ή τη δεκαοκτάδα του πρωταθλήματος. Τα δύο ματς με Παναιτωλικό το Σάββατο 4/8 στο Αγρίνιο και την Τετάρτη 8/8 στους «Ζωσιμάδες» θα είναι ένα καλό και αξιόπιστο τεστ για τον έμπειρο τεχνικό.